Sasirdim kaldim bana bir fikir verin

Erzrumlu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
130
28
13
70
Mrb arkadaslar bu konuyu kimseyle gorusemiyrm bana fikir verirsenz iyi olur.ben tanidigim 7 yasinda bir cocuk var ailesi yakin arkadasim ama cocukla ilgili konuscaklarim cocuk evlatlik ama cocugun hayat duzeni yok resmen bi bilgisayar bagimlisi bu yuzden okula gitmiyo ve aileside bu yonden ustune dusmuyo ve cocuk oyundaki karakterlerin hareketlerini tavirlari var cocuk gundz yatar gece sabaha kadr pc basinda oturur ve ailesi bisey demiyr cunku ole alistirmislar yemek konusuna gelelim hep hazir yiyo pide doner tost yedirdiklri bu evde yemek pisirmez annesi okul yok bisey yok onlara normal geliyo ama ben cok uzuluyorum cocuk esirgeme kurumuna haber vermek istoyrm nasil olur bilmiyrm akil verin bana??

Şimdiki çocuklar hep öyle.
Tamam ailesinin yaptığı doğru değil ama anladığım kadarıyla şiddet aşağalama vs. yok.
Tabiki okula gitmesi lazım o konuda haklısın. Öncelikle aileyle konuşmayı denesen?

yani çocuğun o evden alınıp yurda verilmesi çok mantıklı olmaz. orada da neler oluyor bilmiyoruz sonuçta.

Mrb arkadaslar bu konuyu kimseyle gorusemiyrm bana fikir verirsenz iyi olur.ben tanidigim 7 yasinda bir cocuk var ailesi yakin arkadasim ama cocukla ilgili konuscaklarim cocuk evlatlik ama cocugun hayat duzeni yok resmen bi bilgisayar bagimlisi bu yuzden okula gitmiyo ve aileside bu yonden ustune dusmuyo ve cocuk oyundaki karakterlerin hareketlerini tavirlari var cocuk gundz yatar gece sabaha kadr pc basinda oturur ve ailesi bisey demiyr cunku ole alistirmislar yemek konusuna gelelim hep hazir yiyo pide doner tost yedirdiklri bu evde yemek pisirmez annesi okul yok bisey yok onlara normal geliyo ama ben cok uzuluyorum cocuk esirgeme kurumuna haber vermek istoyrm nasil olur bilmiyrm akil verin bana??
Bilg. bağımlısı olması veya hazır yemek yemesi seni ilgilendirmez. Okula gitmemesi ilgilendirir. Okula gitmek mecburi, bunu yetkililere bildirirsin çocuğu okula başlatırlar. Gerisine karışamazsın.

Çocuk bilgisayarda oyun oynuyor ve dışarıdan yemek yiyor diye Çocuk Esirgeme Kurumu çocuğu almaz zaten, komik olmayın.

çocuk esirgeme kurumu çocuk verilen aileleri denetliyor okula göndermeme gibi bir şansları yok ,geri alırlar çocuğu

okula gitmediğinden emin misiiz?
zira iyi biliyorum. okul devam etmeyen öğrencileri çok iyi takip ediyor. eve gidliyor falan.. bakanlık rapor istiyor çünkü okuldan.

Öncelikle, güzel Türkçemizin sesli harflerini de kullanmaya davet ediyorum sizi...
İkincisi, okula gönderilmemesi gibi bi durumun söz konusu olacağını sanmıyorum. Çocuğu okul göndermemenin ciddi yaptırımları var çünkü.
Okula gönderilmemesi haricindeki durumun da sizi çok enterese etmemesi lazım bence.

Hayir gitmiyr.sadece fikir danismk istedim.ve vazgectim cocugun cokuse ugramasin die.ama cocugun gelecegini yediler

çocuğu okula göndermemek suçtur bunu söyledinizmi annesine. ben milli eğitim bakanlığını arardım ama ailede bi garip eğer okula göndermiyolarsa

çok kızıyorum sorumsuz insanlara.almasalardı o zaman,böyle çocuk mu büyütülür.haklısınız bence ama esirgemeden önce sosyal hizmetleri arayıp denetlemeleri gerektiklerini söyleyin bence

Back
X