- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
şşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o günden sonra yüz yüze görüşmedik zaten sadece cumartesi günleri görüşüyorduk hafta içi çalıştığım semte işi düştüğünde yanıma geliyordu annesi bana sarılıp resim çektiriyordu bol bol olumsuz bişey demedi bana hatta ailenle konuş sonbahara kadar nikahta olsun şimdi adını koyalım dediÇok tuhaf gerçekten de,
sana tavırları nasıldı ailesinin ?
ailesi istemiyor bile olsa erkek arkadaşının ikinci evliliği olacak sonuçta
sana bunu açıkça söyleyecek olgunlukta olması gerekirdi ..
Yüzyüze görüştünüz mü hiç o günden sonra ?
o günden sonra yüz yüze görüşmedik zaten sadece cumartesi günleri görüşüyorduk hafta içi çalıştığım semte işi düştüğünde yanıma geliyordu annesi bana sarılıp resim çektiriyordu bol bol olumsuz bişey demedi bana hatta ailenle konuş sonbahara kadar nikahta olsun şimdi adını koyalım dedi
çok haklısınAilesinin yorumlariyla ilgili olabilir bence hic geri adim atma sonucta 2. Evlilik cok daha titiz olmal lazim adam ilk olumsuz yorumda yada ortada bisey yokkeb mesafe koyup seni gozden cikariyorsa ikinci kez evlilik icin bi kez daha dusun derim
onuda sordum ama öyle bişey yok dediolumsuz yorumlar olmuş belli ki..
ama olsa bile var der mi ki bu da varonuda sordum ama öyle bişey yok dedi
KIZ BİŞEY DE KONUŞAMADIMKİ HEYECANDANama olsa bile var der mi ki bu da var
yani sen sordun nasılsa evet şu huyunu beğenmemişler denilir mi ki
ilk evliliğinin 2 çocuğa rağmen neden bittiği çok önemli..malum bir kadın kolay kolay boşanmıyor..KIZ BİŞEY DE KONUŞAMADIMKİ HEYECANDAN
ilk evliliğinin 2 çocuğa rağmen neden bittiği çok önemli..malum bir kadın kolay kolay boşanmıyor..
Eski eşinden neden boşanmış. Veya eski eşe karşı kaynananın hala bir sevgisi ve isteği var mı barışılar diye. Belki bundan dolayı sana iyi görünüp oğluna çaktırmadan beynini yiyordur. Okları üstüne çekmemek için inceden inceye oğluna nükteli bir şeyler diyordur.