Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

gulsenbx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
37
0
36
İstanbul
Kötü giden bir evliligim var.
Ayrılmak üzereyiz ama biraz beklememiz gerek. İş arıyorum mecburen evde eşimin ailesinin o yüzden o da gidemiyor.
Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinİn de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.

Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.

En son o zaman görüsmüs bir cay içmiştik.

Evde hava hep soguk esıyor mecbur kalmadıkca konusmuyoruz.Gecen gün esım gece dısarı cıkacakdı.Bıraz gecıkdı.Ama hayat sonucda onun hayatı tepkı vermedım.Ertesı gun bı kac gun once bırısıyle tanıstım ıyı arkadas olduk gece onunlaydım dedı.

Bir gün davet etsem ayıp olurmu sana karsı diye sordu.önce ne diyecegımi bilemedim.Konusmasından sanki bir kadından bahsedıyor gibi geldi bana.Düsüncemi anlamıs olmalı kı "Ali bey hossohbet bırısı sıkılmazsın" dedı.

Bende tamam davet et sorun değil dedim.Ama cıkıp gelen Ali beyın bana ilgisi olan eskı arkadasım Ali oldugunu nereden biliyim.

İcerıye girerken onu görünce şok oldum ama o beni tanımıyomus gıbı davranınca bende tanımazlıkdan geldım.Simdi sık sık evimize girip çıkan birisi haline geldı.

Aramızda hiçbirşey olmadı ama yine de her ne kadar boşanmak üzerede olsak kendimi eşime karsı suçlu hisseder oldum.

Ne yapmalıyım bir akıl verin....

Enteresannnn.

Sankı Alı Beyın bır oyunu gıbı.

1-Zorunluluk ne olursa olsun sız gıdemıyorsanız madem ayrılacaksınız neden esınız gıtmıyor?

2-Ne işi var evlı bır cıftın evınde sadece bır erkek mısafırın?

3-Cocugunuz var mı?

Enteresannnn.

1-Zorunluluk ne olursa olsun sız gıdemıyorsanız madem ayrılacaksınız neden esınız gıtmıyor?

3-Cocugunuz var mı?

Bana da Ali Bey'in bir oyunu gibi geldi canım. Ali Bey sizin boşanma sürecini hızlandırmak için girmesin devreye? Sonuçta çok büyük bir tesadüf:delphin:

Hızlandırmak ıcın degıl de sankı varlıgını unutturmamak ıcın gıbı geldı bana

şimdi sorun tam olarak ne anlamadım sonuçta eşinle boşanacaksın yani aranızdaki herşey bitmiş sadece kağıt üzerinde eşinin sen onunla konuşşan bile çok bişey demeye hakkı yok en kısa zamanda evden ayrılın ve hayatınıza bakın madem böyle biri var aynı evde oturmanın anlamı yok ayrılma noktasında olmasanız tabiki eşinizle konuşmanızı ve onu uzak tutmasını söylemenizi önerirdim ama şartlar değişik şu an

aramızda hiç bişey geçmedi d,yosunuz bi de çay içtik diyosunuz bu da bişey sayılır ayrıca bence siz de ondan hoşlanıyosunuz ama korkuyosunuz

Enteresannnn.

3-Cocugunuz var mı?

Sanmıyorum canım ya.. Uzun zamandır görüşmüyorduk çünkü. Eşimde gidemez maddiyat o kadar fazla iyi değil ve ayrıca onun ailesinin evi. Normal şartlarda benim gitmem lazım ama ayaklarımın üzerinde sağlam durabilmek için boşanmadan önce iş bulmam lazım. Biraz para biriktirmem lazım.

Eşimle çok samimi, eşim davet etti...

Çocuğumuz olmuyor canım. Aslında bütün kavga ve geçimsizlikte bundan kaynaklanıyor... :çok üzgünüm:

Bence eşinizin haberi vardır

adam kesin söylemiştir

sizde daha da çamura batmadan anlatın gerçekelri

geçmiş sonuçta hala bazı duygularınzı yoksa tabi Ali beye karşı

Hay Allahım elımı sallasam ekşına carpıyooakannehir

Aklıma baska bı soru daha geldı.

Madem ayrılmak uzeresınız neden esınızın mısafırıne calan kapıyı sız actınız?

filmlerde olan şeyler gibi, o yüzden inanmakta zorlandık biraz.. :bbo:

filmler de insanların hayatından alıntılar değil midir zaten:))çoğumuz aşkı memnuyu izliyoruz mesela behlül şöyle yapsaydı bşhter şöyle yapsaydı diyoruz burda biri konu açsa eşimin yeğenine aşığım ama o da üvey kızımla nişanlandı die naparız:)) gerçek hayatta da olmuyor mu sizce böyle şeyler

Kötü giden bir evliligim var.
Ayrılmak üzereyiz ama biraz beklememiz gerek. ış arıyorum mecburen evde eşimin ailesinin o yüzden o da gidemiyor.
Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinın de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.

Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.

En son o zaman görüsmüs bir cay içmiştik.

Evde hava hep soguk esıyor mecbur kalmadıkca konusmuyoruz.Gecen gün esım gece dısarı cıkacakdı.Bıraz gecıkdı.Ama hayat sonucda onun hayatı tepkı vermedım.Ertesı gun bı kac gun once bırısıyle tanıstım ıyı arkadas olduk gece onunlaydım dedı.

Bir gün davet etsem ayıp olurmu sana karsı diye sordu.önce ne diyecegımi bilemedim.Konusmasından sanki bir kadından bahsedıyor gibi geldi bana.Düsüncemi anlamıs olmalı kı "Ali bey hossohbet bırısı sıkılmazsın" dedı.

Bende tamam davet et sorun değil dedim.Ama cıkıp gelen Ali beyın bana ilgisi olan eskı arkadasım Ali oldugunu nereden biliyim.

ıcerıye girerken onu görünce şok oldum ama o beni tanımıyomus gıbı davranınca bende tanımazlıkdan geldım.Simdi sık sık evimize girip çıkan birisi haline geldı.

Aramızda hiçbirşey olmadı ama yine de her ne kadar boşanmak üzerede olsak kendimi eşime karsı suçlu hisseder oldum.

Ne yapmalıyım bir akıl verin....

senaryo çok bildik ... bazı yerlerini değiştir. çok tutmadım bunu. çok klişe.. farklı olsun biraz. daha dramatik,daha heyecanlı daha aksiyonlu. bu tutmaz sana söyleyeyim.sempatiksalakcinni

Back
X