Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

Ali ne kadar adi bi adammış. eşinle oturup kalkıyor rahat rahat.

evet yaaa bu adamla bir gelecek planlıyorsan eğer yağurdan kaçarken doluya tutulmuş olursun..

neden bu kadar taktı sana acaba etrafta bir sürü bekar bayan varken bak onu da merak ettim....

evet yaaa bu adamla bir gelecek planlıyorsan eğer yağurdan kaçarken doluya tutulmuş olursun..

neden bu kadar taktı sana acaba etrafta bir sürü bekar bayan varken bak onu da merak ettim....

Çünkü eşinden önce onunla birlikte olmuşşş. Ali Beyde onu unutamammışş...Ee bide Ayrılmadan onunla görüşüncee Tabii Adammın ilgisini çekmiş.. İntikamm planı yapmışş Ali Bey.. Tam bir Filmm gercektenn :hulya:

arkadaşlar sana ajan demiş ama bence sen uçmuşşun ya da çok fazla polisiye film o da olmadı kadın programı izliyorsun o nerden çıktı şimdi ben tanımıyorum bile gülseni bu forumda yetkili yok mu onlar sanırım anlayabilir aynı kişi olup olmadığımızı ıp adresi bilmem ne yok mu baksınlar bakalım aynı kişimiyiz değil miyiz ben işte buna kızıyorum hemen yapıştırıyosunuz yok konu yalan yok konu açan aynı kişi yok sen neleri kafana takıyosun o yüzdeb arkadaşı savunma gereği duydum ama hata etmişim demek ki burda maşallah herkes psikolok herkes ajan.....

yetkili arkadaşlara sesleniyorum beni bu suçlamadan kurtarır mısınız heralde bunu yapabilirsiniz die düşünüyorum.....ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

ve benim sadece 1 üyeliğim var bunu da herkes bilsin:bbo:

Öncelikle düşüncelerime katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

Polisye filmleri izlerim doğru (entrika dolu aşk filmlerini bilmem ben) ama bu durumu anlamak için bişey izlemeye gerek yok zaten.
Çok şükür aklım da mantığımda yerinde..İnsanları iyi gözlemlerim ve dikkatliyimdir.
Tabiki gulseni tanımadığını söyleyeceksin,gulsenbx benim diye itiraf edersen aklından şüphe duyarım.
Sıkışınca bu forumda yetkili yok mu diye çırpınırsınız tabi..
ıp adresi, hımmm ..Bununla ilgili bir sürü program ve yöntem var tatlım eminim sen bunları da düşünmüşsündür.

Bu arada ben konunun doğruluğuna kesinlikle inanıyorum,inanmadığım konuya yorum yapmam zaten

Konu doğru ve siz bununla ilgili gerçekten fikir almak istediniz ama yorumlardan çekindiğiniz için ikinci bir üyelik aldınız zaten.
Sizin 1 üyeliğiniz mi var 5 üyeliğiniz mi var beni hiç ama hiç ilgilendirmez,umrumda bile değil sadece insanları saf yerine koyuyorsunuz ya ona kızıyorum.

Hı hıı ben anladım arkadaşı neden savunma gereğini duyduğunuzu da külahım anlamıyor işte ne yapcan?

Ne kadar vicdansızsınız yaaa..... Bravo tek kelime ile.... bu kadar olur yani...

İnsanlarla dalga geçmeyi çok iyi blen birilerisiniz belli...

Vicdan? CADIARZU
Gerçekten bu kelimenin anlamını biliyor musun?
Yoksa eskiden birlikte olduğun adam şuan nikahlı olduğun,soyadını taşıdığın adamın evine girdiğinde,onu kapıda görünce tanımamazlıktan gelip pişkin pişkin evine girip çıkmasına göz yumduğunda anlamını unuttuğun bir kelime mi Vicdan ?
İstersen bir düşün tatlım

Bu arada ikinizin klavyesinde de problem var sanırım ya da ikinizde hırsla hızlı yazdığınız için aynı hataları yapıyorsunuz ,vay bee ne kadar çok ortak noktanız varmış olumunekankayizsmile.

aa 3gündür yoktum ama bu konu kapanmamış daha.. şaşırdım..
son durum ne peki? ali bey'den haber var mı ?

Melek_21 konu açmadan (konuyu açıp açmamak için epey düşünmüş,konusunun başında öyle yazıyor)
1gün önce de gulsenbx üye olmuş
ilk yorumunu melek_21 in konusuna yapmış ve sonrasında da hep birbirlerine hak vermişler.
Gulsenbx son aktivite:17:27
melek_21 son aktivite:17:21

Şuan ikisi de orta da yok ve ikisi de konu açmak,dertlerini ortaya dökmekten çekindiklerini kk lı bayanların eleştirlerinden söz etmiş.Başka ortak noktaları da var..Tesadüfte olabilir bilemiyorum
Son günlerde moda oldu ya bu tür konular açmadan önce üyelerin yeni kullanıcı adı almaları,hatta mail adresi kalmayınca eşlerinin mail adresleriyle üye olmaları...
Herşey olabilir yani burada
:delphin: küçük ayrıntılar böyle düşünmeme neden oldu

ajan gibi karusun bacım Şeniz Şeniz
nasıl yakalamışsın olumunekankayizsmile

Vicdan?
Gerçekten bu kelimenin anlamını biliyor musun?
Yoksa eskiden birlikte olduğun adam şuan nikahlı olduğun,soyadını taşıdığın adamın evine girdiğinde,onu kapıda görünce tanımamazlıktan gelip pişkin pişkin evine girip çıkmasına göz yumduğunda anlamını unuttuğun bir kelime mi Vicdan ?
ıstersen bir düşün tatlım

Bu arada ikinizin klavyesinde de problem var sanırım ya da ikinizde hırsla hızlı yazdığınız için aynı hataları yapıyorsunuz ,vay bee ne kadar çok ortak noktanız varmış

vereliniortak
vereliniortak
vereliniortak

Back
X