Şaşırdım ....

_07ada

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
75
13
32
Kızlar bişey sorcam çok şaşırdım size bi sorayım dedim .ben 3 yıldır nişanlıyım bugune kadar nişanlım hiç bi derdin bi sıkıntın var mı ? Diye sormamıştır azönce bi derdin sıkıntı var mı dedi hiç sormuyorum dedi . Bende şaşırdım bugune kadar hiç sormadın dedim nişanlın değilmiyim soramazmıyım dedi çok şaşkınım normal bişey ama hiç sormadığın için tuhafıma gitti . Sizce neden sormuş olabilir durduk yere ? Normalde canım sıkkın olduğunda ben mi bişey yaptım hep der . Şaşkınım yani ....

Kızlar bişey sorcam çok şaşırdım size bi sorayım dedim .ben 3 yıldır nişanlıyım bugune kadar nişanlım hiç bi derdin bi sıkıntın var mı ? Diye sormamıştır azönce bi derdin sıkıntı var mı dedi hiç sormuyorum dedi . Bende şaşırdım bugune kadar hiç sormadın dedim nişanlın değilmiyim soramazmıyım dedi çok şaşkınım normal bişey ama hiç sormadığın için tuhafıma gitti . Sizce neden sormuş olabilir durduk yere ? Normalde canım sıkkın olduğunda ben mi bişey yaptım hep der . Şaşkınım yani ....
Acaba bise mi duydu da onun icin agzini aradi?

sız yedı kat yabancımısınız yahu bır sıkıntın varmı dıye sorsun sana
ben anca kırk yılda bır gorustugum arkadaslarıma soruyorum hıc esıme sormam
bısı yasanır ve reaksıyon ortadadır
sanırım bu soru sızde lıbıdo yukseklıgı yapmıs

sormadan anlatıyorsunuzdur ancak son zamanlarda durgunlaşmış olabilirsiniz

sız yedı kat yabancımısınız yahu bır sıkıntın varmı dıye sorsun sana
ben anca kırk yılda bır gorustugum arkadaslarıma soruyorum hıc esıme sormam
bısı yasanır ve reaksıyon ortadadır
sanırım bu soru sızde lıbıdo yukseklıgı yapmıs
Bişey olunca sorulur demi hemde ne yükseldi libidom :)

3 yıldırki halinize üzüldüm, altında bir şey arayarak olması gereken bu davranışının bir daha geri gelmeksizin yok olmasına neden olmazsınız umarım.

bir insan neden sorar bunu ya onu sıkıntılı görüştür ya da bir şey sezinlemiştir. ya da olsa sen anlatırsın diye düşünmüştür.
ortada bir şey yokken birine " bir sıkıntın var mı" demek ancak gurbetten gurbete söylenir.
Son günlerde sıkıntılı mısın?

paranoyanin en uc noktasi. ya belki bi gazete okumustur? kose yazarlarindan biri hanimlariniza halini hatrini hic soruyormusunuz demistir, oda o an icerlemis, bunun uzerine dusunmus, kendini bi analiz edip 'ben ne moloz bi herifim, kizin halini hatrini sormuyorum' demis, ve sormustur?

Hayır, 3 yılda ilk defa mı sizi durgun düşünceli gördü diyeceğim de, olmaz herhalde.
Bence kesin başka birisinin sevgilisine/ nişanlısına böyle sorduğuna şahit oldu ve adama dank etti. :KK48:

Valla simdi dusunuyorum da nerdeyse 3 yil oldu,benimde esim bana sormamis hic:)ama cok da dikkatimi cekmemisti acikcasi:))

Bu ara gündem çok hassas malum.. Belki korumacı tavırla yaklaşmış olabilir.Öyle pislikler yaşanıyor ki çünkü... Benim fikrim bu tabii

bir insan neden sorar bunu ya onu sıkıntılı görüştür ya da bir şey sezinlemiştir. ya da olsa sen anlatırsın diye düşünmüştür.
ortada bir şey yokken birine " bir sıkıntın var mı" demek ancak gurbetten gurbete söylenir.
Son günlerde sıkıntılı mısın?
Değilim ki hem 3 yıldır hiç sormadı . Birbirimize öyle yabancı duran bi çift değiliz yani durduk yere ve ilk defa sorması beni şaşırttı zaten

paranoyanin en uc noktasi. ya belki bi gazete okumustur? kose yazarlarindan biri hanimlariniza halini hatrini hic soruyormusunuz demistir, oda o an icerlemis, bunun uzerine dusunmus, kendini bi analiz edip 'ben ne moloz bi herifim, kizin halini hatrini sormuyorum' demis, ve sormustur?

X