Şaşırdım...

Merhaba kızlar hepinizi çok seviyorum gerek yaptığınız yorumlarla olsun gerek desteklerinizle olsun hepiniz mukkemelsiniz..
Şimdi asıl konuma geliyorum dertmi bilmiyorum ama paylaşmak istedim eşimle 7 senedir beraberiz aramızda 9 yaş var 4 senedir de evliyiz biz daha nisanliyken konu cinsellikten açıldı ben buna sordum işte kimseyle birlikte oldun mu diye bana dedi ki iste evet oldum diye ben tabii ister istemez icerlendim üzüldüm yıllarca aklıma geldikçe kötü oldum sevdiğim adam keşke önce ilkini yaşasaydi diye. Neyse kızlar bugün konu yine oraya geldi bi şekilde sonra içime doğdu dedim ki bana doğruyu söyle sen kimseyle birlikte olmadin dimi gülerek sordum bu konuda sana cvb vermicem diyor ben tabii iyice şüphelendim usteledim yalan söyledin bana dimi diye baktım siritiyor tamam dedi kimseyle birlikte olmadım sadece sevgililerim oldu onlarlada kesinlikle bişey yaşamadım. Sadece beni tecrübesiz olarak görme diye öyle dedim ve yalan uzadı.. ama kızlar yüzü limon gibi oldu çok utandı yalan söylediği için ki kendisi yalandan nefret eden bir insan yeminler içti kimseyle birlikte olmadığına dair üzülsem mi sevinsem mi bilemedim gerçekten
Şaka mısınız siz
Adam evlenene kadar kimse ile birlikte olmayacak mi?
Neden ilki siz olacaktınız ki
Bence kimse ile birlikte olmasa bir garip olurdu
Sanki sizi aldatmıs gbi konusuyorsunuz

Merhaba kızlar hepinizi çok seviyorum gerek yaptığınız yorumlarla olsun gerek desteklerinizle olsun hepiniz mukkemelsiniz..
Şimdi asıl konuma geliyorum dertmi bilmiyorum ama paylaşmak istedim eşimle 7 senedir beraberiz aramızda 9 yaş var 4 senedir de evliyiz biz daha nisanliyken konu cinsellikten açıldı ben buna sordum işte kimseyle birlikte oldun mu diye bana dedi ki iste evet oldum diye ben tabii ister istemez icerlendim üzüldüm yıllarca aklıma geldikçe kötü oldum sevdiğim adam keşke önce ilkini yaşasaydi diye. Neyse kızlar bugün konu yine oraya geldi bi şekilde sonra içime doğdu dedim ki bana doğruyu söyle sen kimseyle birlikte olmadin dimi gülerek sordum bu konuda sana cvb vermicem diyor ben tabii iyice şüphelendim usteledim yalan söyledin bana dimi diye baktım siritiyor tamam dedi kimseyle birlikte olmadım sadece sevgililerim oldu onlarlada kesinlikle bişey yaşamadım. Sadece beni tecrübesiz olarak görme diye öyle dedim ve yalan uzadı.. ama kızlar yüzü limon gibi oldu çok utandı yalan söylediği için ki kendisi yalandan nefret eden bir insan yeminler içti kimseyle birlikte olmadığına dair üzülsem mi sevinsem mi bilemedim gerçekten
Niye bu kadar taktınız sizden önce olmuşsa olmuştur benim eşimde anlatır bana benden öncesi degil benden sonrası önemli benim için o benim ben onun her özelimizi biliriz

Olsa ne olur olmasa ne olur?

Benim eşim eskiden çapkınmış hem de baya tek gecelik ilişkileri olmuş. Hiç de üzülmem, güler geçerim buna.

Bence yaşayan erkeğin gözü doyuyor. Olması daha iyi...

Adam zamanında oldu deyip tecrübeli görünmek istemis ama istediginiz gibi ilki olmuşsunuz iste ne guzel :) takilacak ya da üzülecek bir durum yok ;)
Bu mevzu evli olmasanız uzerinde konuşulacak bir konu da kac yıllık evlisiniz tamam o zaman yalan söylemiş ama yalani ortaya çıkmış iste, kurcalamayin daha fazla
Hep mutlu olun :)

olsa ne olmasa ne bu saatten sonra?

insanın bi derdi olmayınca böyle oluyor heralde canım kusura bakma da yani bi garip olmuş bu konu

Adam zamanında oldu deyip tecrübeli görünmek istemis ama istediginiz gibi ilki olmuşsunuz iste ne guzel :) takilacak ya da üzülecek bir durum yok :KK66:
Bu mevzu evli olmasanız uzerinde konuşulacak bir konu da kac yıllık evlisiniz tamam o zaman yalan söylemiş ama yalani ortaya çıkmış iste, kurcalamayin daha fazla
Hep mutlu olun :)
3 yıllık evliyim yaa ben zaten o kadar takmiyordum ama çelişkili cvb verince takmaya başladım sonunda gerçeği öğrendim :)

hic konusulmamalı gecmisler kimse ozaman hayatında olmadıgı birine o gunlerin hesabını vermek zorunda degil sizinleyken nasıl olduguna bakın gecmiste ne yasadıgımı onemli yoksa sizinle birlikteyken size ne yasattıgımı
Hayır yani mutlu olduğum için paylaşmak istedim sadece yalan söylediği için üzüldüm anlatabiliyormiyum

Ben bu konuyu bir türlü anlamam. Kadın geçmişinde birşey yaşadıysa utanır söyleyemez, erkek geçmişinde birşey yaşamadıysa utanıp söyleyemez. Düzene bak ya, insan sinirlenmeden duramıyor erkek kafası malum organı kadının malum yerine temas edince nasıl bir onur nasıl bir güven...

Back
X