- 14 Kasım 2014
- 24
- 1
- 3
- 37
- Konu Sahibi dentalasistan
-
Avrupada cay kasigi yada nebileyim su kucuk catallardan oluyor mu ?
Ben ABD de bulamamistim. Bulduklarim da cok pahali ve cok ta guzel deyildi.
Cay kasigi, caydandalik, bir de kahvalti catali (kucuk catal) bulamiyorum burda. Avrupa da nasil ?
Panpacim cok zevkli parcalar aramiyorsan solugu IKEA da alirsin :)
Daha zevkli seyler istersen cok gzel ev dekorasyonu magazalari var. (En azindan Almanya'da)
Kızlar yakın zamanda beni isteme ye gelecek ler çocuk yurt dışında Yaşıyor eğer kabul edip evlenir sem yurtdışına gideceğim Çeyiz işi nasıl olacak bilmiyorum. Burdan alıp mı gitmek lazım yoksa ordan mı herşeyi hallet mek lazım bilmiyorum. Yurtdışına gelin gidenler neler yaptınız
Isteme oldu düğün ağustosta
Eyvah lar olsun içime koca koca kurtlar düşürdün İsviçre de hiç tanıdığım yok ama almanya da var oda yakın sayılır; ) dil konusuna gelince evet çok haklısın büyük sıkıntı yaşayacam ama inşallah başarılı olurum; ) iyi düşünelim iyi olsun
Bende yurt disindayim cok var yaaa cay ve kahve :)Türk çayı ve kahvesi seviyorsan mutlaka al yanına tiryakisiyim diyorsan çekinme stokla. yurt dışında bulmak zor oluyor.
ülkeye göre değişiyor demek kiBende yurt disindayim cok var yaaa cay ve kahve :)
( Turk cayi ve Turk Kahvesi )
Ay bilmiyorum evet çok haklısın sıkıntı çekeceği mi bilmiyorum. Büyük bir kumar olacak benim için birde ya mutsuz olursam o zaman işte ayıkla ayıklayabilirsen pirincin taşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?