- 13 Temmuz 2013
- 250
- 17
- 48
- Konu Sahibi TheHousewife
Arkadaşlar dün bahsetmiştim bugün benim doğum günüm. Dün eşim ve annem bana tunik almışlar,bana olmadı akşamda gidip değiştirdik. Bir gün önce bana çok iyi davranan eşim dün azarlıyor, umursamıyor. Neyse dün akşam annemlerde kaldık bugün bayram olduğu için. Sabah oldu eşim çok soğuk davranıyor. 2gün önce çok sevinmiştim ama şimdi normale döndü en fazla 2 gün rol yapabiliyor demekki
Zar zor ben şirinlik yaparsam iyiyiz yoksa hiç öyle sessiz duruyor. Şimdide uyuyor
Sizce bu nasıl bir sevgi yaa konuşuncada ben sevgimi belli edemem diyor eskiden nasıl belli ediyorsun yada ben kızınca nasıl belli ediyorsun. Sevgi bu kadar değişken olabilirmi? İş düşünüyormuş, bende sabahtan beri evi temizliyorum, yemek yapıyorum, çamaşır asıyorum daha birde eşime ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum. Doğum günümü umursamaması önemli değil çünkü benim eşim hep umursamaz ben kızarsam ilgi gösterir yoksa yok! Sizede soruyorum insan sevdiği için herşeyi yapar demi, içi içine sığmaz. Ama eşimde hiç böyle birşey yok eskiden bakmaya doyamazdı pür dikkat izlerdi şimdi herşey yalan. Yani bir insan birini seviyorsa bir şey yapmak istemezmi? Bir insan bir insanı bu kadarmı sevmez yaaa 

Sevmediğini hissediyorum..........