Selam kızlar ,uzun bir yazı olacak, en son konumda bahsetmiştim hoşlandığım biri vardı uzakta ama konuşamıyordum. Neyse o gün gaza geldim ve insta hikayesine mesaj attım . Ve konu konuyu açtı epey konuştuk ve 2 yıldır benden çok hoşlandığını ama ikimizin de hayatında o dönemler birileri olduğu için bana açılamadığını söyledi ve sevgilisi olmamı istedi. Bende ona karşı boş olmadığımı aynı şekilde ondan çok hoşlandığımı söyledim ve başladık. Bu arada bizim ortak tanıdıklarımızdan bana ilgisi olanlar vardı hep, dedi ki sana açılan oldu mu hiç? Bende evet dedim ve bir isim söyledim, şaşırdı , çok sevdiğim bir insan neyse ben haberim yokmuş gibi yaparım önemli değil falan dedi, bende hiç önemsemedim bu konuyu. Bana 10 gündür o kadar ama o kadar ilgili alakalı davranıyordu ki , iyi ki hayatımdasın , beni çok mutlu ediyorsun, sen hiç bi yerde yoksun falan... O yanıma gelme planları yapıyor ben yapıyorum, dün uçak bileti almıştım çok mutluyduk. Bu gece gelen mesaj şöyle, ben o arkadaşımıza üzülüyorum o yüzden bitirelim . Dedim hayır başka bişey var. Sonra dedi ki seni sevemicem 6 ay sonra olsa daha mı iyiydi , denedim olmadı , unutamadığım biri var falan( kastettiği kız evlendi 1.5 yıl önce ayrıldılar zaten, istese evlenirdi onla yani bu da değil) neyse sonra bitirdik işte saygı çerçevesinde ve beni her yerden engellemiş olay böyle. Ama ben gerçekten şoktayım , o kadar mutluydum ki 10 gündür , inanamıyorum yani . Sadece anlayamıyorum neden? Bence başka bir kızla görüşüyordu ve o ara onla görüşmeyince benle bişeyler oldu, sonra barıştılar ve beni böyle hayatından çıkardı, ben beni her yerden engellemesini buna yordum. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim sadece içimi dökebileceğim kimsem yok paylaşmak istedim.
Hayatında biri olması mevzusu şu şekilde, benim sevgilim varken onun yoktu, benim yokken onun vardı.Nedeninin ne önemi var ki.
Duygularından emin olmadığını baştan söylemesi daha iyi olmuş bence. Siz de önünüze bakarsınız. Hem hayatında biri varken sizi beğendiğini söyleyerek kendi hakkında fikir vermiş çoktan.
Eminim daha mutlu olacağınız biri girer hayatınıza.
Benim sevgilim olduğu dönemde onun yoktu, o dönemi kastediyorSevgilisi varken senden hoşlandığını söyleyerek nasıl biri olduğunu zaten belli etmiş. Şaşırmamak gerek bence
Bizim işimizde izin alma durumları biraz farklı , ilk o gelecekti fakat bu ay için izin alması mümkün değildi, ama ben alabiliyordum. O yüzden bende aslında ilk onun gelmesini istiyordum.Bu moda mi acaba erkekler arasinda? O kadar cok konu aciliyor ki bu tarz. Hep ayni hep. Ne yapmaya calisiyorlar anlamiyorum. Ama keske gorusmek icin gitme tesebbusunde bulunan siz olmasaydiniz.
PiçlikSenden cok hoslaniyorum deyip 10 gun sonra sevemiyorum demek nasil bir mantiksa.
"Ve konu konuyu açtı epey konuştuk ve 2 yıldır benden çok hoşlandığını ama ikimizin de hayatında o dönemler birileri olduğu için.. "Benim sevgilim olduğu dönemde onun yoktu, o dönemi kastediyor
Dürüstüm neden yalan söyleyim ki burada , o dönemler bir ara onun sevgilisi vardı benim yoktu bir ara onun yoktu benim vardı, tamamen zamanlama"Ve konu konuyu açtı epey konuştuk ve 2 yıldır benden çok hoşlandığını ama ikimizin de hayatında o dönemler birileri olduğu için.. "
Bu yazdığınızdan sizin dediğiniz gibi bir anlam çıkmıyor ama , bence dürüst olun.
'Haberim yokmuş gibi yaparım önemli değil' sözü de ayrı bi durum bence.Selam kızlar ,uzun bir yazı olacak, en son konumda bahsetmiştim hoşlandığım biri vardı uzakta ama konuşamıyordum. Neyse o gün gaza geldim ve insta hikayesine mesaj attım . Ve konu konuyu açtı epey konuştuk ve 2 yıldır benden çok hoşlandığını ama ikimizin de hayatında o dönemler birileri olduğu için bana açılamadığını söyledi ve sevgilisi olmamı istedi. Bende ona karşı boş olmadığımı aynı şekilde ondan çok hoşlandığımı söyledim ve başladık. Bu arada bizim ortak tanıdıklarımızdan bana ilgisi olanlar vardı hep, dedi ki sana açılan oldu mu hiç? Bende evet dedim ve bir isim söyledim, şaşırdı , çok sevdiğim bir insan neyse ben haberim yokmuş gibi yaparım önemli değil falan dedi, bende hiç önemsemedim bu konuyu. Bana 10 gündür o kadar ama o kadar ilgili alakalı davranıyordu ki , iyi ki hayatımdasın , beni çok mutlu ediyorsun, sen hiç bi yerde yoksun falan... O yanıma gelme planları yapıyor ben yapıyorum, dün uçak bileti almıştım çok mutluyduk. Bu gece gelen mesaj şöyle, ben o arkadaşımıza üzülüyorum o yüzden bitirelim . Dedim hayır başka bişey var. Sonra dedi ki seni sevemicem 6 ay sonra olsa daha mı iyiydi , denedim olmadı , unutamadığım biri var falan( kastettiği kız evlendi 1.5 yıl önce ayrıldılar zaten, istese evlenirdi onla yani bu da değil) neyse sonra bitirdik işte saygı çerçevesinde ve beni her yerden engellemiş olay böyle. Ama ben gerçekten şoktayım , o kadar mutluydum ki 10 gündür , inanamıyorum yani . Sadece anlayamıyorum neden? Bence başka bir kızla görüşüyordu ve o ara onla görüşmeyince benle bişeyler oldu, sonra barıştılar ve beni böyle hayatından çıkardı, ben beni her yerden engellemesini buna yordum. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim sadece içimi dökebileceğim kimsem yok paylaşmak istedim.
Daha 10 gün olmuş niye siz gidiyordunuz onun ayağına? Bir de uçak bileti almışsınız Allah akıl fikir versin biletler de yandıSelam kızlar ,uzun bir yazı olacak, en son konumda bahsetmiştim hoşlandığım biri vardı uzakta ama konuşamıyordum. Neyse o gün gaza geldim ve insta hikayesine mesaj attım . Ve konu konuyu açtı epey konuştuk ve 2 yıldır benden çok hoşlandığını ama ikimizin de hayatında o dönemler birileri olduğu için bana açılamadığını söyledi ve sevgilisi olmamı istedi. Bende ona karşı boş olmadığımı aynı şekilde ondan çok hoşlandığımı söyledim ve başladık. Bu arada bizim ortak tanıdıklarımızdan bana ilgisi olanlar vardı hep, dedi ki sana açılan oldu mu hiç? Bende evet dedim ve bir isim söyledim, şaşırdı , çok sevdiğim bir insan neyse ben haberim yokmuş gibi yaparım önemli değil falan dedi, bende hiç önemsemedim bu konuyu. Bana 10 gündür o kadar ama o kadar ilgili alakalı davranıyordu ki , iyi ki hayatımdasın , beni çok mutlu ediyorsun, sen hiç bi yerde yoksun falan... O yanıma gelme planları yapıyor ben yapıyorum, dün uçak bileti almıştım çok mutluyduk. Bu gece gelen mesaj şöyle, ben o arkadaşımıza üzülüyorum o yüzden bitirelim . Dedim hayır başka bişey var. Sonra dedi ki seni sevemicem 6 ay sonra olsa daha mı iyiydi , denedim olmadı , unutamadığım biri var falan( kastettiği kız evlendi 1.5 yıl önce ayrıldılar zaten, istese evlenirdi onla yani bu da değil) neyse sonra bitirdik işte saygı çerçevesinde ve beni her yerden engellemiş olay böyle. Ama ben gerçekten şoktayım , o kadar mutluydum ki 10 gündür , inanamıyorum yani . Sadece anlayamıyorum neden? Bence başka bir kızla görüşüyordu ve o ara onla görüşmeyince benle bişeyler oldu, sonra barıştılar ve beni böyle hayatından çıkardı, ben beni her yerden engellemesini buna yordum. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim sadece içimi dökebileceğim kimsem yok paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?