ah bu kızların hanımefendiliği...ben olsam gecelikle falan çıkardım laftan anlamayana başka yapcak şey var mı
ANLASALAR ONUDA ANLAMAZLAR SENDE BİZİM KIZIMIZ OLDUN UTANACAK NE VAR DER BİDE ARSIZLIK EDERLER:d(DENENMİŞTİR)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bu kızların hanımefendiliği...ben olsam gecelikle falan çıkardım laftan anlamayana başka yapcak şey var mı
tabi bie işin o yüzü var şimdi derler el kızına bak oğlumuzla görüştürmüyo filan eşimede şaka yollu söylüyorum oda annesine diyo ama hep habersiz gelio çarşamba geliş günü artık ezberledim bazenşaka yollu eşime annen geç kaldı diyorum :d
eşinede bu konuyu fazla açma derim iki gün sonra annesini savunmaya bile geçebilir unutma çok söyleyince ailesi hakkında konuşmak zoruna gidiyor erkeklerin
Ya eşimin işi oraya yakın yürüyerek gidiyo annemlere filanda çok yakın tabi onun annesinede ama 2 günde bir sürekli habersiz gelmeleri valla beni kaçırcak o evden :)
Işte canım ilk başta böyle sana hak veriyor gibi yapıyorlar senden tarafa oluyorlar.hiçkimse ailesinin kötü olduğunu kabullenmez.sen daha olayların başındasın ben o kadar olay yaşadım yaşıyorumki bu konuda...sen terbiyeni koru sen dile getirmeden anlasın ailesinin yanlışlarını.çok fazla dillendirirsen taraf değiştirme olacaktırki bunun sonuçlarıda hiç iyi olmuyor![]()
haklısın canım ya ama ne yapacaksın her konudada taviz verdinmi tepene çıkıyorlar.kendini nasıl kabul ettirirsen öyle gidiyor canım ya
![]()
benim yaptığım gibi yapma, yani eşine gidip annenlere söylesekte haber verip gelsinler daha iyi olur deme yani. Ilk aylarda haklısın karıcım derler, sonra sen ailemi bir sevemedin derler. Erkek milleti işte
Bende eşimin ailesine diyorum, ya anne haber verin gelin buyurun diye. Tamam diyorlar, gene pat çıkıp geliyorlar (aslında sık gelmiyorlar ama geliyorlar işte) arasalar en az 1 saatten önce. Tv karşısına yayılıp, film ayarlayıp, cipsler çekirdekler felan yakalamazlar bizi. Tabi kapıdalarken 5 dk bekletip ortalığı toparlamak zorunda da kalmayız. Ayrıca evde birşey olmayınca ne yedirceğimide şaşırmam.
sakın sen kayınvalidenle konuşma. bırak eşin halletsin.
gerekirse telefonları çekin, zilin arasına kağıt sıkıştırın. siz müsait olmadığınızda kabul etmeyin. önce kırılırlar ama derslerini alırlar.
tatlılıkla öğrenmiyorlarsa zorla öğrenecekler.
açıkçası benim eşim nişanlı iken hem kendi ailesine hem benimkine sohbet ortamında telefonsuz gelmemenizi tercih ederim diye söylemişti.
benim ailem kabullenemedi bu durumu. kızımızın evine misafir gibi haber verip mi geleceğiz diye sitem ettiler.
birgün gündüz vaktiydi haftasonuydu. yeni evliyiz. telefonları kapattık keyfimize baktık. bir ara kapı sanki kırılıyormuş gibi çalınıyor.
nasıl fırladık anlatamam. seslerden benim taraf olduğunu anladım. eşim banyoya girdi ben bornozla kapıyı açtım.
kusura bakmayın müsait değiliz, bir saat sonra gelin dedim.
ondan sonra biraz duruldular. 10 sene oldu hala, kendimizi misafir gibi hissediyoruz. rahat hareket edemiyoruz diye sağda solda söylüyorlar, kulağıma geliyor. neymiş canları sıkıldığında çat kapı gelemiyorlarmış.
inan bana eşimin karşısında nasıl ezilip büzüldüğümü anlatamam. kayınvalidemler bunu yapsa kendini daha iyi hissederdim. kendi tarafımdan böyle birşey olması çok daha üzücü...