var böyle insanlar benim başımdada var merak etme..sen moralini bozma sevgiline güveniyosan destekle.tabiki memuriyet daha iyi ama özelde çalışıp ev geçindiren insanlarda var.kimse ailesinin evindeki hayatı eşinin evine bulamayabilir..söyleyiş tarzıı garip geldi.sanki sizi düşünüyo gibi ama alttan alttanda laf sokuyo gibi.sakın bundan sonra bişeyini anlatma paylaşma.sen ona o evdekilere evdekiler çocuğa derken iş karışır..
aslinda mantikli konusmus ablasi senin gozunun yuksekte oldugun dusundugunden degil de sizin geleceginizi dusundgu icin sylemis ablasi herkez memur oluck dyede bir durum yok ama garanti is iste ablasida kardesinin ve senin rahat yasamanizi dusunmus art niyet arama bence bu lafinda
Bu konusmasiyla sinir olduysan ciddi birşeyler olunca hatta evlenince yasadiklarindan krizlere girersin canım.. Belkide masumane şekilde düşünüp aramıştır umarım oyledir
erkek arkadaşına söylemeyi düşünüyomusun ? ben olsam söylerim ablan ne demek istedi diye sormakta fayda var ondan gizleme bence.
kızı ara neden böyle bi konuşma yaptığını sor ağzındaki baklayı çıkarsın.sevgiline söylersen oda ablasına söyler ablasıda ben sizi düşündüğüm için planlarınızı öğrenmek istedim falan der ara bozucu olursun.keşke bana neden gözüm yüksekte muamelsi yapıyosun deseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?