- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
KIzlar merhaba :) şuanda çok şaşkınım durumu size aktarmaya çalışıyım kısaca 2008 den beri bir ilişkim var ilk aşkım aynı okuldaydık tanıştık neyse o 2 yıllık üniverste kazandı bende vakıf ünv gittim sevgilim lisede meslek lisesindeydi ünv bitirmeden bi kpss giriyim lise düzeyine dedi girdi bi puan aldı tercih yaptı yerleşemedi eğer okulu bitirirsem bu puanı kullanamam dedi biraz uzatayım okulu dedi tamam dedim avmde ayakkabı mağazasında çalışmaya başladı neyse bu dönemde okulu bitirmeye karar verdi şubatta askere gitmeyi düşünüyordu fakat şubatta gitmesi için tecili eylülde bozdurması gerekiyormuş geç kaldık o yüzden bir sonraki sefer yani mayısta gidebilirsin demişler askerlik şubesinden okulunu bitir askere git gel bende 3. sınıfın sonunda olurum okulun bitmesine bir yıl kalır o arada iş bakarsın işini garantileyincede nişan yaparız diye konuştuk biraz önce küçük ablası aradı bu arada sevgilimin 3 ablası var sevgilim en küçük çocuk nasılsın filan dedi zaten görüşürüz arada kızla bende iyiyim filan dedim kardeşim ne yapacak okulu filan zaman geçiyor dedi bende planları anlattım böyle düşündük dedim siz parasız yapamazsınız evlenince dedi biz senin ailenin karşısına gelicez mahcup olmak istemeyiz erkek tarafı kız tarafının egolarını tatmin etmek zorunda bu böyle dedi gelin ister kıyafet eşya ister dedi ailenin evindeki imkanları istersin yapamazsın aşağısıyla dedi istiyorumki kpss olsun rahat edin dedi pc başına oturunca hemen araştırıyorm. yeni birşeyler var mı filan diye dedi bak düzenli işi yok daha dedi bende böyle planladık ben güveniyorum yapıcak dedim okul konusunda da ben 4 yıllık mezunuyum o 2 diye bir şey asla düşünmüyorum dedim işe de kendi ihtiyaçlarını karşılamak için girdi dedi ben öyle düşünmüyorum dedim ailesi için girdi siz yeni evlendiniz maddi olarak skıştılar dedim eğer kendi için girseydi o zaman maaşını primini alınca annesinin eline vermezdi dedim kızda veriyor ama annem ne yapıyor biliyormusun dedi bende bilmiyorum dedim kardeşimin geleceği için yatırım yapıyor dedi sırtını devlete dayanması lazım dedi bende artık ona kendimi odaklamıyorum dedim olamayabilir sonra üzüşüyorum dedim özeldede iyi bir iş bulabilir yetenekli çalışmaktan kaçmıyor dedim biz kardeşimize çok değer veriyoruz bak 4 bayanız dedi sana nasıl vericez dedi ben ne diceğimi bilemedim şaşırdım kızlar yaa bizi dinlemiyor dedi eğer hiç bir şey olamzsa bi dukkan açalım dioruz ama onun haberi yok ona söyleme dedi teli kapattım ama 45 dkka konuşmuşuz kızlar midem bulandı valla kendimi garip hissettim kızlar ne garip bi konuşmaydı diye düşündüm sanki benim gözüm çok yüksekte gibi davrandı bana gibime geldi kızlar sadece paylaşmak istedim biraz uzun oldu ne olur k.bakmayın
Son düzenleme: