geçen sene askerden geldikten sonraki zamanlarda barışmak istemişti eski eşim ben istememiştim çok kızgındım ona.. O zaman 2 senedir konuştuğum biri vardı hayatımda seviyoduk birbirimizi ama olmadı.. Bu sene olmuycağını anladım ve ayrılma kararı aldım.. bi süre bunun etkisinde kaldım tabi eski eşimle konuştum artık oğlunla ilgilenmesi gerektiğini falan söyledim. sonra biraz zaman geçti bana dedi ben seninle çok barışmak istiyorum deniyelim mi diye.. bende tmm dedim deniyelim ama ailene falan söyleme deneme sürecinde herkes duyupta yaygara olmasın. Oysa ki biz çocuk için görüşmeye başladığımızda millet barışcaz diye sevinmeye başlamış bile. Ailesi buna dışarı çıkarken nereye gidiyosun falan diye sorduklarında oda söylemiş oğlumu görmeye gidiyorum falan diye. Aileside duydu konuştuğumuzu.. Sonra bi baktım herkes barışmamızı istiyor. babamla konuştum bu konuyu babam dedi bana senin eşin kötü biri değildi annen bu hale getirdi sizi diye. Teyzemler falan dediler işte. Çocuğunuz var. İçkisi yok dayağı yok aldatmadı etmedi sana sadıktı çalışmayıda seviyo falan diye tabi herşey bu demek değil evlilikte.. sonra annesi teyzemleri falan aramış konuşmuşlar baya.. benden yana bi şikayetleri olmadığını annemin yüzünden bu hallere geldiğimizi söylemiş annesi.. derken anlıycağınız herkes olumlu bakıyo ve istiyo ama ben boşlukta gibi hissediyorum kendimi ve onlara kulak asmadan kararımı kendim vermek istiyorum. artık hata yapmak istemiyorum. etrafımdaki sorunları görüncede korkuyorum evlilikten bi yandan çocuğumda büyüyor düzenimi kursam iyi olur gibi geliyor ne bilim işte kararsızım :97: sevgimin olmaması korkutuyo beni.. zamanla sevebilirmiyim onuda bilmiyorum![]()
Zor bi durum,kafan karışık,çok sevip istekli degilsin,korkuların var..Eger yüreginden gerçekten o geçseydi düşünmezdin tekrar başlamak için,seni düşündüren sadece çocugun.Ama kendini mutlu hissetmedign biriyle sırf çocuk için bir araya gelinmemeli bence,sonradan ne kadar sevilebilirki? hep bişeyler eksik yarım kalıcak içinde.Benim bi tanıdıgım 3çocuklu bi bayan 13sene sonunda boşandılar,yaklaşık 3sene sonra çocuklar için bir araya gelip tekrar evlendiler.Ama hayatlarında degişen hiç bişey olmadı,ne sevgi ne saygı olarak.Bomboş bi hayat.Eger maddi gücün varsa,çalışıyosan düzenini tek başınada kurabilirsin yeterki iste.Ama eski eşinde iyi bi insanmış okudugm kadarıyla iyce düşün öyle karar ver,etraftan etkilenme bence.Çok yazdım sanki