şaşkınlık ?? :(:(

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
28
iki senelik bir ilişki var bugün yakın akrabasından öğrendim istanbula yatay geçiş yapmayı düşünüyormuş banada benim yakınlarımı ve benim okuduğum şehre yatay geçiş başvurusu yapacağını söyledi. bana hiç istanbulu düşündüğünden bahsetmedi kafam çok karışık benden bişey saklamaz diyordum peki bu ne şimdi? aynı şehire gerek yok yakın olsakta yeter hafta sonları buluşuruz diyordu ve hala diyor İstanbul nerden çıktı? bunu duyduğumu ona söyemeyeceğim nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum çok bozuldum lütfen abartıyorsun gibi taşlamalara tutmayın beni :KK43: :KK43:(

daha açık yazsaydınız keşke sevgiliniz mi ? hoşlandığınız kişi mi ? arkadaşınız mı?

Ama fikir sorup abartıyorsun demeyin diyorsun

Belki puanı istanbul a yetecek ya da orda yaşamaya başlarsa ileride rahat iş bulur diye düşünüyor

Ya da o kişilere sizin yanınıza gideceğimi söyleyemediği için öyle dedi

Fakat karalar bağlayacak bir durum yok

Sana nasıl söylemez anlamadım,böyle bir şeyde emrivaki olmaz.İstiyorsa da açık açık söylesin yani.

Ama fikir sorup abartıyorsun demeyin diyorsun

Belki puanı istanbul a yetecek ya da orda yaşamaya başlarsa ileride rahat iş bulur diye düşünüyor

Ya da o kişilere sizin yanınıza gideceğimi söyleyemediği için öyle dedi

Fakat karalar bağlayacak bir durum yok
benim okuduğum şehir ikimizinde memleketi ailelerimiz burada burayı aileside kendiside çok istediğini söylemişti

Belki akrabasi yanlis biliyordur ya da yalan soylemistir. Siz sordunuz mu Istanbul meselesini? Yalan soyleyip de Istanbula giderse de ayrilin.

Peki sen bu duyduğunu ona soyledin mi? Belki sana soyleyen seni kandiriyordur.. ?
Sormadan ogrenemezsin dogruyu.
Hadi simdi mesajla sor merak ettim..

Bu kararı kendi verebilir, onun hayatı. İstanbul'da okuması daha iyi olur zaten, okul açısından. Ama bunu sizden saklaması saçma.

Bu kararı kendi verebilir, onun hayatı. İstanbul'da okuması daha iyi olur zaten, okul açısından. Ama bunu sizden saklaması saçma.
herşeyi geçtim korkunç kıskanç bi insan benistanbulda okumak istesem ortalığı ayağa kaldırır çok büyük şehir olmaz der insanda biraz empati olur ben olsam böyle yapardım şimdi benim gitmem doğru olur mu diye ben öyle aşırı kıskanç değilim ama insan önce kendinden pay biçmeli

X