Şaştım kaldım doğrusu .. ?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
arkadaşlar dersaneden ve aynı sınıftan bir çocuk bni gözetliyor :) evet aynen öyle ne yapsam bni izliyo anlayamadım gitti neden bu kadr bkıyo bilmiyorum sewgiliside var tenefüslerde msjlaşıyorda yani görüyorum :)) içimden bi ses başlarda hoşlanıyomu acaba dedi ama bu olamaz yni sewgiliside var ndn bu kadar bakıyo bi anlam veremedim :) bnde mi bi sorun var acep

valla bakacak olan sevgilisi varmis yokmus
dusunmez gordugu her citira bakar hemde dik dik

gozlerini senden alamamis demekki
yada birine mi benzetmis te olabilir

Sevgilisi olan çocuk baksa ne olacak bakmasa ne olacak?
Karaktersizin teki işte,anlamı bu!!!

Sevgilisi varken başka kızlara gözünü ayırmadan bakan tipten ne bekliyorsun?
Umutlu falan değilsindir umarım.

Sevgilisi varken başka kızlara gözünü ayırmadan bakan tipten ne bekliyorsun?
Umutlu falan değilsindir umarım.
tabi ki umutlu deilim ya lütfen saçmalamayın ama sadece neden bu kadar baktığını merak ediyorum size sordum nedn bakabilir die o kadar yni hem ona bnde bi türlü soramıyorum hepsi bu

benim aklıma tek bir şey geliyor oda hoşlandığı ama hoşlansaydı eğer sevgilisinden ayrılırmıydı ayrılmzmıydı :97:işte onu bilemiyorum ??

Seni garantilemeden sevgilisinden ayrılmaz. Karaktersiz işte, salla gitsin.

Son düzenleme:
Belli ki sende çoçuğa bakıyorsun .Bakmasan onun sana baktığının farkında bile olmazsın .

heh aynen katiliyorum. sen donup donup bana bakiyor mu diye bakarsan cocuga o da "bu kiz niye bana bakiyor" diye bakar sana.. Eger bi niyeti olsaydi seni elde etmek veya yanina gelip konusmak gibi tenefuslerde seninde gorebilecegin sekilde cikarip telefonunu sevgilisiyle mesajlasmazdi. kendi kendinize gelin guvey olmayin derim ben.

Her bakana aha bu bana aşık deseydik oooo:)
Bende Bi sürü insana Bakıorum:)))) haaa dediqin qibi uzun uzun bakmak konusu ayrıdır bende dersanedeyken bu oLayLar oLuodu:) ama Herkes kendi sevqiLisiyLe çıkıodu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…