bende lisede bu durumun cok benzerini yaşadım hatta bi arkadaşım ondan hoşlandığımı bildiği için gidip söylemiş ona ve oda sevgilisi olmasına rağmen tepkisiz kalmayıp numaramı almış :) düşünebiliyomusun benim adım atmam gerekirken adımı o attı ve msj attı o yapacağını yapmıştı gerisi bana kalmış bi durumdu. Bende aşkımı itiraf ettim bana dediği şey aynen şu ama benim bi sevgilim var "lan öküz madem sevdiğin var ne diye msj atıyosun" demek gelsede içimden diyemedim neden çünkü aşıktım :) aşkımı bildiği için rahatlamıştım aslında. Daha snra ayrıldı sevgilisinden itirafımdan 6 ay snra teklif etti kabul ettim haliyle daha snra olmayacağını anlayıp 3 günde ayrıldım ben. Yani aslında aşk değil tamamen dikkat çekmek onunda ilgisini çekmek arzusuymuş benim ki:)
Ve inanırmısın aradan 4,5 yıl geçti hala arar beni eşeklerr gibi pişmanımm nolur şans ver diye yalvarır bana :)
Sana tavsiye edeceğim tek şey uzaktan bakmayı yada kendini kasmayı bırak git konuş açık açık sahte face açaçağına kendi facene ekle madem ortak arkadaşlarınızda var onlardan yardım iste ve biraraya gelmenizi sağla