Şaştım kaldım işin içinden çıkamıyorum

çok haklısınız ben sessiz kalmaya devam ediyorum sizlerinde desteği fikirleri ile ciddi bi konuşma planı içerisindeyim çok teşekkür ederim
Ayrılma kararı vermezsen evlenirsin. Emin ol. Kimse seni ayrılığa götürmez

:)) çok yaşayın emi sanırım siz boşanıp kurtuldunuz
ben öyle öfkesini eşyalardan çıkardığına şahit olmadım elbet tabi sevgili olmakla evlenip aynı evde olmak bambaşka
bi gün sordum "sen sinirlenince ağzından herlaf çıkıyor peki yanında olsam o anda bana şiddet uygularsın kesin dedim", insan annesini dövermi sen benim annemsin ağzımda herşey ,karıncayı dahi incitmem sen sadece öfkemin geçmesini bekle üstüme gelip cevaplar verme ben zaten 5-10 dk sonra sakinleşiyorum böyle tepkiler verinde rahatlıyorum demişti"
bunu birde yanında öfkeliylen görmeyi istiyorum ozaman işte gerçekler ortaya çıkacak

sen benim annemsin pek sağlıklı insanın soyleyecegi laf değil
madem annesinin bu adam annesine mi cinsel duygular besliyor gibi olacak ileride
çok sağlıklı bir psikoloji değil kesin tedavi olmalı

sen benim annemsin pek sağlıklı insanın soyleyecegi laf değil
madem annesinin bu adam annesine mi cinsel duygular besliyor gibi olacak ileride
çok sağlıklı bir psikoloji değil kesin tedavi olmalı
annem kadar değerli kıymetlisin gözümde demeye getirdi sanırım

annem kadar değerli kıymetlisin gözümde demeye getirdi sanırım

Öyle demesine gerek yok ki iste
sevdiğim kadının dese de zaten yeterli olmaz mi
annenin babamın vs. dediği zaman size psikoljik bir yük veriyor aslında
şu düşünce oluşuyor bu adam beni annesi yerine koymuş nolur olsun birakmamam lazım
bu da aslında belki isteyerek belki istemeyerek ne kadar kötü de olsa onu birakmamaniz için kendine avantaj sağlıyor

evet ilk zamanlar bi sorumluluk yükledi bu durum bana fakat ,bırakamamak diye bi düşünce olamaz yardım alıp öfkesini kontrol etmezse asla evleneceğim bi adam değil
saygı olmayan sevgiyi hiç bi kadın istemez

sevgisi aşkı olmasa hiç değmez diyiceğimde :KK43:((

Sevgi aşk evlilikte ilk şart ama tek şart değil. Onun dışında saygı, güven, mantık da gerekli. Hazır anlamışsınız bununla hayat geçer mi diye iyi tartıp düşünmek lazım. Sonrasında pişmanlık zor. Aşk insanın gözünü kör eder ve ömrü en fazla 3 yıldır. Sonra sevgiye dönüşmeli ki hayat boyu huzur sürsün.

Sevgi aşk evlilikte ilk şart ama tek şart değil. Onun dışında saygı, güven, mantık da gerekli. Hazır anlamışsınız bununla hayat geçer mi diye iyi tartıp düşünmek lazım. Sonrasında pişmanlık zor. Aşk insanın gözünü kör eder ve ömrü en fazla 3 yıldır. Sonra sevgiye dönüşmeli ki hayat boyu huzur sürsün.

nekadar haklısınız çok teşekkür ederim ,çok iyi tartıp düşünüyorum,pişman olmak istemiyorum,acele etmeyeceğim,

Bu formda mesaj yazan tüm hanımlara binlerce kez teşekkür ediyorum.yorumlarınız sayesinde belkide hayatımla ilgili en önemli doğru kararı verdim.hepiniz hakkınızı ayrı ayrı helal edin sizlere minnettarım inanın.sizden çok şey öğrendim.konumu okuyanlar bilir sizlere danışıp bi karar alacaktım ve o kararı ben terkedip ayrılırak verdim.bi ayrılık ancak bu kadar doğru olabilirdi.benim bu ayrılık kararı almamda,hayatımı karartacağım bu ilişkide beni geri döndürdüğünüz için Allah sizden binlerce kez razı olsun.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum iyiki varsınız.

Ben olsam o yasta olsam sececegim.kisinin ofke kontrolu olmamasi vazgecme nedeni olarak dusundurur ki siz de rahatsiz olmussunuz yaziyorsunuz.bence de vazgecin

Kurtulmuşsun,gözünaydın,nasıl bitirdin,rahatsız etti mi seni@fresa

Ben olsam o yasta olsam sececegim.kisinin ofke kontrolu olmamasi vazgecme nedeni olarak dusundurur ki siz de rahatsiz olmussunuz yaziyorsunuz.bence de vazgecin
Çok uğraştım değişmesi düzelmesi yardım alması için fakat daha da ileri gitti burdaki hanımların sözlerini hiçbi zaman aklımdan da çıkarmadım iyiki de ayrıldım

Canim iyi yapmissin insan ayriliklara uzulur ama ileri de ki hayatin icin risk almaman daha iyi olmus insan baska seyler icin risk alabiliyor ama omrunu gecirecegi es icin alacagi riski cok iyi tartmasi olcmesi bicmesi gerek hayirlisi olsun uzulme onune bak.

çok özel değilse anlatırmısınız
Değiştim diye sahte bi karaktere büründü kendisi.fakat tartışma esnasında bütün çirkinliği ile şoklar içinde bıraktı beni. Meğer bi canavarı tanımışım tanıdım zannetmişim.tartışma anında kızıp sinirlenip aşırı boyutts küfürler hakaretler bide iftira atınca tamam artık emin oldum ve hemen bitirdim.bütün bunlara maruz kalmamayı herşeyden çok isterdim.ne yazık ki şeytan yüzünü bi melek maskesiyle kapadığı için gerçeği sonradan görebildim.

Canim iyi yapmissin insan ayriliklara uzulur ama ileri de ki hayatin icin risk almaman daha iyi olmus insan baska seyler icin risk alabiliyor ama omrunu gecirecegi es icin alacagi riski cok iyi tartmasi olcmesi bicmesi gerek hayirlisi olsun uzulme onune bak.
Asla üzülmüyorum ayrılık bazen en iyi karar olabiliyor bunu da burada siz hanımlardan öğrendim.çok teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X