Şaştım kaldım işin içinden çıkamıyorum

seni benden başkası çekmez gırtlağını sıkar demiştim bi keresinde :))) nazının bana geçtiğini biliyor evet amacım biraz da süründürüp korkutmak vazgeçilmez olmadığını ona hissettirmek korkmasını sağlamak itiraf etmişti senden 2gün haber almazsam ayvayı yerim demişti :)) o ayvayı ona nasıl yediricem onu bilmiyorum ayva sever mi ki :)))
Bi ikram ediver bakalım :)

Ne kadar eminki senin onu sevdiğinden ve sanki onu terk etmeyeceğinden hiç söyleyeceklerini düşünmüyor ve sinirli anında öyle konuşabiliyor birde yanımda olsan kıyamam demiş :)

benimde mantığıma yatmıyor açıkcası bi insan ağzından çıkan lafın sonucu bilipte konuşmalı

özellikle babasını kaybedince amca ve dayılarıyla çok büyük sorun problemler yaşamış küçük yaşta çok şiddet görmüş kardeşleriyle beraber
buna bağlıyorum bu durumları tedavi görmesi şart elbette bi tek bana karşı mı böylesin yoksa herkese aynı mısın demiştin sen herkes değilsin sevdiğime böyleyim demişti
Çok doğru söylemiş çünkü ben de hep en sevdiklerime böyleyim.
Sevmediklerimle tartışmam bile he he der geçerim.
Kesinlikle tedavi olmalı tedavi olmadan evliliği düşünmeyin derim.
İlerde size şiddet uygulama ihtimali de var çünkü.
Bir de sizi kaybetme korkusunu hissetsin mesela beni biri alttan aldı mı üstüne daha çok gidiyorum maalesef.
O esnada ona karşılık vermeyin uzaklaşın rahat bırakın ancak sonra güzelce anlatın üzülüp kırıldığınızı .
Her şeyi ağırdan alın o da tedavisini olsun öyle evlilik düşünün yoksa mutsuz olursunuz.
En az 6ay hatta 1sene düzenli terapiye gitmesi gerekli.

Çok doğru söylemiş çünkü ben de hep en sevdiklerime böyleyim.
Sevmediklerimle tartışmam bile he he der geçerim.
Kesinlikle tedavi olmalı tedavi olmadan evliliği düşünmeyin derim.
İlerde size şiddet uygulama ihtimali de var çünkü.
Bir de sizi kaybetme korkusunu hissetsin mesela beni biri alttan aldı mı üstüne daha çok gidiyorum maalesef.
O esnada ona karşılık vermeyin uzaklaşın rahat bırakın ancak sonra güzelce anlatın üzülüp kırıldığınızı .
Her şeyi ağırdan alın o da tedavisini olsun öyle evlilik düşünün yoksa mutsuz olursunuz.
En az 6ay hatta 1sene düzenli terapiye gitmesi gerekli.

hep alttan alan anlayış gösteren taraf ben oldum aşık olup seven adam kaybetme korkusu yaşar mücadele eder bu ise en ufak tartışma ayrılıyor bende ayrılma öyle olmaz böyle olur diyip ona iyi bi ders verme süründürme niyetindeyim 2gündür küsüm ve konuşmuyorum

Birde her erkek evlenmeye müsait değil bu tür erkekte bu bence

hep alttan alan anlayış gösteren taraf ben oldum aşık olup seven adam kaybetme korkusu yaşar mücadele eder bu ise en ufak tartışma ayrılıyor bende ayrılma öyle olmaz böyle olur diyip ona iyi bi ders verme süründürme niyetindeyim 2gündür küsüm ve konuşmuyorum
İşte bu tavır çok yanlış. Çünkü eşim beni alttan aldıkça ben de düzelme olmadı .
Aksine üzüldüğünü kırıldığını bana söylediğinde kendimi düzeltmeliyim diyorum.
Sizden en ufak sıkıntı da ayrılmak istiyor çünkü içinde hep mutsuz olmak yalnız kalmak
isteyen karanlık bi taraf var.
Onda da anksiyete olabilir belki .
Bence şu an küsme değil de ciddi ve net bir konuşma gerekli.
Tedavini ol yoksa evlilik düşünmüyorum tarzında.
Hatta bulunduğunuz şehirde uzman bi isim araştırmaya başlayın bi an önce .
Çünkü kaygıyla normal insanlar gibi baş edemiyor o an ki kaygıdan hemen kurtulmak istiyor.
Ve de içinde yalnız kalmak mutsuz olmak isteyen karanlık bi taraf var.
Belki de daha neler var neler.
Küsmek filan değil hemen bulunduğunuz şehir de bi uzman araştırın.
En iyi destek en iyi çözüm yolu budur.
Tedavi olmadan da evlenmeyi düşünmeyin.
Size şiddet uygulaması çok olası ilerde veya en ufak sorunda hadi bosanalim diyebilir.
Seviyorsanız alttan almak yerine mücadele edin tedavi görmesini sağlayın.
Ama çetin bi mücadele sizi bekliyor söyleyeyim.

İşte bu tavır çok yanlış. Çünkü eşim beni alttan aldıkça ben de düzelme olmadı .
Aksine üzüldüğünü kırıldığını bana söylediğinde kendimi düzeltmeliyim diyorum.
Sizden en ufak sıkıntı da ayrılmak istiyor çünkü içinde hep mutsuz olmak yalnız kalmak
isteyen karanlık bi taraf var.
Onda da anksiyete olabilir belki .
Bence şu an küsme değil de ciddi ve net bir konuşma gerekli.
Tedavini ol yoksa evlilik düşünmüyorum tarzında.
Hatta bulunduğunuz şehirde uzman bi isim araştırmaya başlayın bi an önce .

Çünkü kaygıyla normal insanlar gibi baş edemiyor o an ki kaygıdan hemen kurtulmak istiyor.
Ve de içinde yalnız kalmak mutsuz olmak isteyen karanlık bi taraf var.
Belki de daha neler var neler.
Küsmek filan değil hemen bulunduğunuz şehir de bi uzman araştırın.
En iyi destek en iyi çözüm yolu budur.
Tedavi olmadan da evlenmeyi düşünmeyin.
Size şiddet uygulaması çok olası ilerde veya en ufak sorunda hadi bosanalim diyebilir.
Seviyorsanız alttan almak yerine mücadele edin tedavi görmesini sağlayın.
Ama çetin bi mücadele sizi bekliyor söyleyeyim.
bu durumda asla evlenmeyi düşünmüyorum davranışlarından rahatsız olduğumu kırıldığımı defalarca kez belirtmeme rağmen hiç bi değişim göstermedi
daha beter oldu diyebilirim
bi uzman bulup onu götürmeye ikna etmeliyim evet küsmekle bi yere varamayacağım
amacım yokluğumu ona tatdırmak
ciddi bi konuşma yapıcam ya bu sinirli halini düzeltip tedavi olup yeniden benimle bi adım daha atarsın veya bensiz bi hayata devam edersin demeliyim
evet zor bi mücadele aşkda zor olanı seviyor ya:(((

öfke kontrolü sıfır kötü günler yaşamış olabilir,ailesi eksik, psikolojik açıdan yıpranmış da olabilir fakat bununla başa çıkacak olgunluğa sahip değil duygularınla hareket etme ömür geçireceksin çocuğun olduğun da aynı öfkeyi belki de şiddeti dahi gösterebilir ilişkiler de "saygı" önceliklidir sevgi zaten olur :KK66:

öfke kontrolü sıfır kötü günler yaşamış olabilir,ailesi eksik, psikolojik açıdan yıpranmış da olabilir fakat bununla başa çıkacak olgunluğa sahip değil duygularınla hareket etme ömür geçireceksin çocuğun olduğun da aynı öfkeyi belki de şiddeti dahi gösterebilir ilişkiler de "saygı" önceliklidir sevgi zaten olur :KK66:
saygı benim içinde en öncelikli unsur umarım mantığımla hareket ederim nezaman dıygularımla hareket etsem hep pişman oldum çok teşekkür ederim fikirleriniz için

Doktora götürün psikologum demişti en kolay çözülen sorun öfke kontrolü sorunudur diye gidip bi halledin bence adamın başka sorunu yok çünkü terketmek çok kolay olan yol

adamın anasını babasını sen öldürmedin ya? bu anamsın abbamsın herşeyimsin lafı psiklojik baskıdır benim gözümde.

e bu adam şimdi böyle. evlenince de değişmeyecek. sen bunları ömür boyu çekebilecek misin? aklını kullan, yol ver.

Back
X