Şaştım :/

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Slm kızlar herşeyimi buraya yazıp sizlere içimi döküyorum.... benim erkek arkadaşım askerde 1,5 aya yaklaştı..Erkek arkadaşımın evli kız kardeşide memur bende memurum...Ben erkek arkadaşıma arada sırada paran var mı diye sorarım...Çünkü maaş almıyor orda..Bugün telde konuşurken bana dediki " senden önce kız kardeşimi aradım ödenmemiş bir faturam kaldı 30-40 liralık ödemesini söyledim ama bana paran var mı bir ihtiyacın var mı diye sormadı dedi..Annem babam bile sormuyor dedi.Param var ama sormalarını bekledim" dedi...

Bennde boşver dedim sen çalışırken olduğun yerden şunu getir bunu getir demesini biliyorlar dedim boşver herkes aynı dedim....

Bu dediğim zoruna gitti küçük kız kardeşim dersaneye gidiyor ya ona yardım ediyordur dedi..Çevirdi lafıı..

Madem bunları diyorsa benim dediğim niye zoruna gitti ben olmuş şeyi söylüyorum ki...

Madem kaldıramıyorsan anlatma bana öyle değil mi amaa???

Aah benim safım erkeklerin ailesine laf söyleyince böyledir ilk tecrüben belliki kuyruğuna basılmış kedi gibi olurlar yeni tecrübe etmişsin durumu sadece afallaman ondan:27:

ailesine laf etme hiç, sonra kötü sen olursun.

herkes aynı demişsin de ailesi onun sonuçta...

Anlık bir duygudur ,sen söyleyince rahatsız olabileceğini önceden kestirememiştir. Ya da sonradan aklına başka bir ihtimal gelip kendini rahatlatmıştır. Buda sorun mu. Böyle şeyleri kafanıza takmayın bence.

sen aileden değilsin,olur öyle.empati kur sen annene yaptığı birşey için kızabilirsin ve bunu erkek arkadaşınla ya da eşinle paylaşabilirsin,ama sonra o da annen için kötü birşey söylese bozulursun.

annem beni bu konularda her zaman tembihler
kızım kocan ailesine karşı incindiğinde onlar adına kırıcı şeyler söyleyebilir
ama sen el kızının senin o konuda yorum yapman kocana batar, razısı olmaz der
bu çok yerinde bir tespit
sen haklıda olsan susmalısın
yoksa senden kötüsü yok

"Sevdiklerime,aileme ben laf söylerim ama başkası asla!" Bu gerçek hep budur,ve senin hatan askerdeyken ailesini kötülemek olmuş,ailesi düşüncesiz olabilir ama sen iyi niyetli ol,düşünememişlerdir deseydin eminim daha çok döküllürdü sana.

yani kimse ailesine dertleştiği sevgilisinin bile laf etmesini kaldıramaz. ' ben söylerim ama karşımdaki laf etmesin aileme' der. bence bu konularda yorum yapma sevgiline onlar aile ne kadar birbirlerine kızasalar da darılsalar da yarın barışırlar ama kötü olan sen olursun

erkekler böyle toz kondurmaz ailelerine
eşimde öyle,annesine sinirlenir köpürür olmadık laflar söyler bende rahatlasın diye onun tarafında olduğumu bilsin diye hak veririm eşime
evet haklısın öyle derim,o bana ne dese beğenirsiniz,hayııııııır ama öyle değil benim annem yazık çok iyi annem diyor:37:

yani kimse ailesine dertleştiği sevgilisinin bile laf etmesini kaldıramaz. ' ben söylerim ama karşımdaki laf etmesin aileme' der. bence bu konularda yorum yapma sevgiline onlar aile ne kadar birbirlerine kızasalar da darılsalar da yarın barışırlar ama kötü olan sen olursun

budur................

sen sen ol geçiştir bu tip durumları...."ya heyecanla akıllarına gelmemiştir boşver cnm" de geç....

şaka gibi biliyorum ama zaten izahı olmayan şeylerin mizahı olurmuş.....

Slm kızlar herşeyimi buraya yazıp sizlere içimi döküyorum.... benim erkek arkadaşım askerde 1,5 aya yaklaştı..Erkek arkadaşımın evli kız kardeşide memur bende memurum...Ben erkek arkadaşıma arada sırada paran var mı diye sorarım...Çünkü maaş almıyor orda..Bugün telde konuşurken bana dediki " senden önce kız kardeşimi aradım ödenmemiş bir faturam kaldı 30-40 liralık ödemesini söyledim ama bana paran var mı bir ihtiyacın var mı diye sormadı dedi..Annem babam bile sormuyor dedi.Param var ama sormalarını bekledim" dedi...

Bennde boşver dedim sen çalışırken olduğun yerden şunu getir bunu getir demesini biliyorlar dedim boşver herkes aynı dedim....

Bu dediğim zoruna gitti küçük kız kardeşim dersaneye gidiyor ya ona yardım ediyordur dedi..Çevirdi lafıı..

Madem bunları diyorsa benim dediğim niye zoruna gitti ben olmuş şeyi söylüyorum ki...

Madem kaldıramıyorsan anlatma bana öyle değil mi amaa???

sadece boşver üzülme deseydin haklı olurdun ama sen resmen dedikodu yapmışsın :)
bu tür görüşlerini bence kendine sakla...

erkek arkadaşınla da konuştuğunda seni yanlış anladığını söyleyip durumu toparlamaya bak bana kalırsa :34:

Neden şaştın ki? Hepimiz boyle degil miyiz? Atarim ama attirmam dusuncesi bu. Hatta dusunce de degil bir duygu, icgudu.

Birak anneyi babayi kardesi; kendisine hayati zehir eden, bosanmayi bile dusundugu karisina/ kocasina bile birisi laf ettiginde insanlar hemen savunmaya geciyorlar. Taa ki bosanana kadar . Cunku o adam/ kadin hala onun bir uzantisi, hayatinin bir parcasi.

O yuzden kimseye ailesi ile ilgili duymaktan hoslanmayacagi seyler soylememek lazim.

Sen biraz ucuz kahramanlik yapmaya calismissin ama geri tepmis.

takılma arkadaşım boşveeerr
hatta az bile tepki vermiş, kendince bozulmuş sadece. kızadabilirdi kendince
böyleler. benim eşim bu tarz diyaloglarda en son ben senin haklı olduğunu bilsem bile aileme laf söyletemem demişti. hastalığı gösterip ölüme razı etmek gibi bişey bu. çünkü önceleri savunduğunda ya da bırak savunmayı bir diyalog geçtiğinde benim haklılığım konusunda bişey demediği için haklıyı haksızı görmüyor diye üzülürdüm. şimdi en azından haklı olduğumu biliyor diyebiliyorum. gülsem mi ağlasam mı ?? komik demi :50:
sen çok net söylemişsin ablası ile ilgili, sana nacizane tavsiyem çok inceden yerleştir lafını
daha neler olacak şaşıracağın boşver takılma ama umarım olmaz

sana tavsiyem bir daha bunu sakın yapma.ailesi kıymetli olur yoksa.sana hayatta bir daha ailesinden dert yanmaz.ama sen akıllıca davranırsan ailesi haksız sen haklı olursun.o öyle dediğinde sen aynen şöyle demeliydin.gerçekten mii.sanmam aşkım kendini boşuna yıpratma.mutlaka durumları müsait değildir.yarın birgün arıyacaklar bak sorarlar sana yardım edemeseler de mutlaka ilgilenirler.hiç bir kardeş anne baba çocuğunu düşünmeden edemez.onların aklındasındır mutlaka,falan filan.sen bunları dediğinde sana hiçbirşey demezdi.ama ailesi hakkında soru işareti olurdu işte.azcık aklını kullan bence geç olmadan.hep erkekler üste çıkmasınlar

Evet hepiniz haklısınız kızlar...Ne olursa olsun olumsuz yorum yokk..KK iyiki varsınız :13:

sen ne kadar doğruyu söylersen söyle haksız olursun, kötü olursun. En iyisi hiç karışmamak :31:

Bende bir daha ailesi hakinda kötü birsey söyleme.
Hatta o kötülerse sen yok canim sen büyütüyorsun vardir elbet bir sebebi de.
Unutma o askerde simdi orada daha cok kafasina takar sorunlari, büyütür durur herseyi.

bence erkek hakli burda
hic bizman kotulememeli ailesini,hakkin yok
ailesi suclu oldugu halde sen tatsizlik olmamasi icin ortayi bulman gerek
unutmuslardir, olur sanki boyle seyler,sende bende tabiki biseyler unutuyoruz onlarda unutmus olabilirler demen gerekti burda

ayrica sen ailesine boyle cepe alirsan oda otomatikmen korumaya gecer,ve bu evlenince cok kotu vurur iliskinize
halbuki sen koruyucu traf olursan,, boyle bi sorun olmaz

Son düzenleme:
Back
X