Slm kızlar herşeyimi buraya yazıp sizlere içimi döküyorum.... benim erkek arkadaşım askerde 1,5 aya yaklaştı..Erkek arkadaşımın evli kız kardeşide memur bende memurum...Ben erkek arkadaşıma arada sırada paran var mı diye sorarım...Çünkü maaş almıyor orda..Bugün telde konuşurken bana dediki " senden önce kız kardeşimi aradım ödenmemiş bir faturam kaldı 30-40 liralık ödemesini söyledim ama bana paran var mı bir ihtiyacın var mı diye sormadı dedi..Annem babam bile sormuyor dedi.Param var ama sormalarını bekledim" dedi...
Bennde boşver dedim sen çalışırken olduğun yerden şunu getir bunu getir demesini biliyorlar dedim boşver herkes aynı dedim....
Bu dediğim zoruna gitti küçük kız kardeşim dersaneye gidiyor ya ona yardım ediyordur dedi..Çevirdi lafıı..
Madem bunları diyorsa benim dediğim niye zoruna gitti ben olmuş şeyi söylüyorum ki...
Madem kaldıramıyorsan anlatma bana öyle değil mi amaa???
Bennde boşver dedim sen çalışırken olduğun yerden şunu getir bunu getir demesini biliyorlar dedim boşver herkes aynı dedim....
Bu dediğim zoruna gitti küçük kız kardeşim dersaneye gidiyor ya ona yardım ediyordur dedi..Çevirdi lafıı..
Madem bunları diyorsa benim dediğim niye zoruna gitti ben olmuş şeyi söylüyorum ki...
Madem kaldıramıyorsan anlatma bana öyle değil mi amaa???