Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya keşke Azerbaycanda da toplu ovulasyon testi satsalar. Malesef sadece eczanede 5li satiyorlar o da pahali. O yuzden sadece 1 ay denedim. Şu an ateşle takip ediyorum. O da ayri ayri saatlere denk geliyor. Duzenli uyanma zamanim yok malesef. Bazen 6da bazen 8de bazen de 9da. InsaAllah Allah nasib eder arzulayan hepimizeReglm dün bitti bugün 5.gün inşallah bu ay hayırlı haberler alırız![]()
Benim aldığım yer yurtdışı gönderimde yapıyor yönlendirebilirim istersenizYa keşke Azerbaycanda da toplu ovulasyon testi satsalar. Malesef sadece eczanede 5li satiyorlar o da pahali. O yuzden sadece 1 ay denedim. Şu an ateşle takip ediyorum. O da ayri ayri saatlere denk geliyor. Duzenli uyanma zamanim yok malesef. Bazen 6da bazen 8de bazen de 9da. InsaAllah Allah nasib eder arzulayan hepimize![]()
Sitenin adini gonderirseniz sevinirim. Bu ay hamilelik olmazsa sonraki aya ala bilirim. Cok tesekkur ederimmBenim aldığım yer yurtdışı gönderimde yapıyor yönlendirebilirim isterseniz
Minnakkurabiyeler instagramSitenin adini gonderirseniz sevinirim. Bu ay hamilelik olmazsa sonraki aya ala bilirim. Cok tesekkur ederimm
Cok tesekkurlerrMinnakkurabiyeler instagram
Cok tesekkurlerr
Merhaba bu takip sonrası hamile kalabildiniz miEn alttakini şimdi yaptım 13 gün pik olmuş değil mii???Eki Görüntüle 2898412
Hayır maalesefMerhaba bu takip sonrası hamile kalabildiniz mi
Anladım hayırlısı olsun inşaallah yakın zamanda olur ovulasyona devam ediyor musunuzHayır maalesef
Hayır canım femara baslattı doktorm iğne ile beraberAnladım hayırlısı olsun inşaallah yakın zamanda olur ovulasyona devam ediyor musunuz