• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 29 ocak beta 67

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.816
Puanlar
133
Merhaba sat 29 ocak dün önceki gün 3 test pozitif çıktı dün kan verdim 67.4 beta hcg hamile miyim değerim iyi mi

Merhaba sat 29 ocak dün önceki gün 3 test pozitif çıktı dün kan verdim 67.4 beta hcg hamile miyim değerim iyi mi
Evet hamilesin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 2 günde 1 kan verip %66 yada 2 kati artacak 1 bin değerde vajinadan gözükür kese 3 binde kese karinda gözüküyor

Evet hamilesin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 2 günde 1 kan verip %66 yada 2 kati artacak 1 bin değerde vajinadan gözükür kese 3 binde kese karinda gözüküyor
Allahım razı olsun canım benim inşaAllah dua et yarın güzel bir artış görelim aşırı yorgunum kasıklarım ağrıyor belim ara ara sancılanıyor midem ağrıyor ne yesem baş ağrısı. Ben oruç tuttum bu güne kadar ama devam etsem mi bilmiyorum yavrumun günahına girmeden yapabilir miyim çok kaza borcum var

Nerden baksan henüz 3 haftalık bu değer için bence gayet güzel önemli olan düzenli artması hakkınızda hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Nerden baksan henüz 3 haftalık bu değer için bence gayet güzel önemli olan düzenli artması hakkınızda hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Ay çok teşekkür ediyorum canım aslında adetim geçmeden yapmazdım ama bu ay içime doğdu kendimi hep hamile hissettim 13 şubatta test vardı elimde yumurtlamq günüm mü diye ovülasyon testi ikisi kıpkırmızı oldu değerlendirdim. Sonra bekledim. Hep hissettim oldu diye. Bu ay 26,günde adet olacaksam 3 gün gecikti o zaman adet ama 29.günde olacaksam bugün adet günüm. Kafam çok karıştı. 13 ocakta değil 14 ocakta çatladıysa geç döllenme midir diyorum yine uzun yazdım hakkını helal et 🌸

Ay çok teşekkür ediyorum canım aslında adetim geçmeden yapmazdım ama bu ay içime doğdu kendimi hep hamile hissettim 13 şubatta test vardı elimde yumurtlamq günüm mü diye ovülasyon testi ikisi kıpkırmızı oldu değerlendirdim. Sonra bekledim. Hep hissettim oldu diye. Bu ay 26,günde adet olacaksam 3 gün gecikti o zaman adet ama 29.günde olacaksam bugün adet günüm. Kafam çok karıştı. 13 ocakta değil 14 ocakta çatladıysa geç döllenme midir diyorum yine uzun yazdım hakkını helal et 🌸
IMG_0408.webp
adetime 7 gün ve 6 gün kala yaptım üsteki dün alttaki bugün ki test sizce koyulaşma var mı bide üsteki hemen çıktı pembeleşti alttaki de hemen çıktı ama bekledikçe pembeleşti normal mi elimde daha net ve pembemsi

İdrar testi yaptınız mı hiç acaba
Yaptım ovula kaset 3 gün önce yaptım
İdrar testi yaptınız mı hiç acaba
Yaptım canım salı günü ovula kaset yaptım iki kere 1 saat arayla ikisi de anında belirginleşti silikten bir tık koyu dün erken gebelik testi ALBİ aldım silik çıktı. Aynı gün kan verdim 67.4 çıktı doktora gitmedim sonucu almaya ama yarın gidip yine kan vericem

Eki Görüntüle 3710403 adetime 7 gün ve 6 gün kala yaptım üsteki dün alttaki bugün ki test sizce koyulaşma var mı bide üsteki hemen çıktı pembeleşti alttaki de hemen çıktı ama bekledikçe pembeleşti normal mi elimde daha net ve pembemsi
Tebrikler canım sen de hamilesin benimki de böyle oldu hatta bir tık daha silik. Markası ne testin

Yaptım ovula kaset 3 gün önce yaptım

Yaptım canım salı günü ovula kaset yaptım iki kere 1 saat arayla ikisi de anında belirginleşti silikten bir tık koyu dün erken gebelik testi ALBİ aldım silik çıktı. Aynı gün kan verdim 67.4 çıktı doktora gitmedim sonucu almaya ama yarın gidip yine kan vericem
IMG_0501.webp
IMG_0502.webp
benim de sat 28 Ocak yumurtlama günümüz hemen hemen aynı ben geri çekilme ile korundum ama yumurtlama gününde ılıskı oldu sanırım 3. Günde de ertes72 kullanmıştım çizgi görebiliyor musunuz

Eki Görüntüle 3710411 Eki Görüntüle 3710412 benim de sat 28 Ocak yumurtlama günümüz hemen hemen aynı ben geri çekilme ile korundum ama yumurtlama gününde ılıskı oldu sanırım 3. Günde de ertes72 kullanmıştım çizgi görebiliyor musunuz
Yaa aynıyız desene ben de eşim korunuyor, ama o gün kaçamak oldu sanırım bilmiyorum tam ama hayırlısı. Sende çizgi görüyorum bir tane daha test yapsana

Back
X