• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAT a uyumlu olmayan ultrason

nkngl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar fikrinize ihtiyacım var pazartesi günü kalp atışı duymaya gittik o gün son adet tarihime göre 7+4 olması lazımdı kalp atışını gördük embriyo 6 mm olduğu için 6+1 e uyumlu dedi doktor bi sorun yok kesesiyle de uyumlu geç döllenme olmuştur dedi. Aradaki gün farkı fazla değil mi doktorda ikna oldum ama sonra kafama takıldı sat a göre 5+3 gibi kese görünmüştü ultrasona göre nasıl keseyi o kadar erken gördük o zaman… Bu gibi bi durum yaşayan oldu mu?

31 ekim son regl tarihim. Geç döllenme değil ama yumurtlamayı baya geç görmüştüm. 7 kasım olarak belirlendi en son son regl tarihim.
İlk haftalar olur öyle düzeltmeler.

31 ekim son regl tarihim. Geç döllenme değil ama yumurtlamayı baya geç görmüştüm. 7 kasım olarak belirlendi en son son regl tarihim.
İlk haftalar olur öyle düzeltmeler.
Benim bir haftadan fazla olduğu için takıldım

Yok mu benzer durumu yaşayan ya bir haftadan fazla uyumsuzluk…

Yok mu benzer durumu yaşayan ya bir haftadan fazla uyumsuzluk…
10 gün normal kabul ediliyor canım bende keseyi 4+3 görmüştüm karından sonra satimla bebek uyumlu çıkmadı ileri çıktı

10 gün normal kabul ediliyor canım bende keseyi 4+3 görmüştüm karından sonra satimla bebek uyumlu çıkmadı ileri çıktı
İleri çıksa daha iyiydi şimdi gelişimi mi yavaş diye düşünüyorum

İleri çıksa daha iyiydi şimdi gelişimi mi yavaş diye düşünüyorum
Yavaş değil canım embriyo kendini toplasın haftasını yakalar o merak etme 🫠

Kızlar fikrinize ihtiyacım var pazartesi günü kalp atışı duymaya gittik o gün son adet tarihime göre 7+4 olması lazımdı kalp atışını gördük embriyo 6 mm olduğu için 6+1 e uyumlu dedi doktor bi sorun yok kesesiyle de uyumlu geç döllenme olmuştur dedi. Aradaki gün farkı fazla değil mi doktorda ikna oldum ama sonra kafama takıldı sat a göre 5+3 gibi kese görünmüştü ultrasona göre nasıl keseyi o kadar erken gördük o zaman… Bu gibi bi durum yaşayan oldu mu?
Benim de uyumsuzdu canım

7 Nisan transfer oldum 5+5 de Altan mune ile kese göründü bugün 6+6 Altan mune ile kese göründü içinde embiryo da oluşmuş hata çok az da olsa kalp atışı sesi de duyduk uğultulu ama kese şekli düzensiz dedi haftaya tekrar gel ona göre bakacağız dedi ve ulatason da 5+5 olarak gözüküyor haftaya gittiğimde kesenin düzelme şansı varmı acaba 🤲

Canım merhaba
Hiçbir sorun yok geç döllenme olmuş bende öyleydin sat ve ultrason uymuyordu ama kozım sağlıkla doğdu 4.5 yaşında hiç üzülme kafana takma ..
geç yumurtlamışsın o kadar 🌸

Back
X