Benim bir haftadan fazla olduğu için takıldım31 ekim son regl tarihim. Geç döllenme değil ama yumurtlamayı baya geç görmüştüm. 7 kasım olarak belirlendi en son son regl tarihim.
İlk haftalar olur öyle düzeltmeler.
10 gün normal kabul ediliyor canım bende keseyi 4+3 görmüştüm karından sonra satimla bebek uyumlu çıkmadı ileri çıktıYok mu benzer durumu yaşayan ya bir haftadan fazla uyumsuzluk…
İleri çıksa daha iyiydi şimdi gelişimi mi yavaş diye düşünüyorum10 gün normal kabul ediliyor canım bende keseyi 4+3 görmüştüm karından sonra satimla bebek uyumlu çıkmadı ileri çıktı
Yavaş değil canım embriyo kendini toplasın haftasını yakalar o merak etmeİleri çıksa daha iyiydi şimdi gelişimi mi yavaş diye düşünüyorum
Umarım yakalar teşekkürler cevabın için içim rahatladı birazYavaş değil canım embriyo kendini toplasın haftasını yakalar o merak etme
Benim de uyumsuzdu canımKızlar fikrinize ihtiyacım var pazartesi günü kalp atışı duymaya gittik o gün son adet tarihime göre 7+4 olması lazımdı kalp atışını gördük embriyo 6 mm olduğu için 6+1 e uyumlu dedi doktor bi sorun yok kesesiyle de uyumlu geç döllenme olmuştur dedi. Aradaki gün farkı fazla değil mi doktorda ikna oldum ama sonra kafama takıldı sat a göre 5+3 gibi kese görünmüştü ultrasona göre nasıl keseyi o kadar erken gördük o zaman… Bu gibi bi durum yaşayan oldu mu?
Mesajından sonra ikna oldum düşünmeyeceğim bunu umarım sağlıklı bi şekilde doğumun gerçekleşmiştirBenim de uyumsuzdu canım
Darısı sana ve tüm bebek bekleyenlereMesajından sonra ikna oldum düşünmeyeceğim bunu umarım sağlıklı bi şekilde doğumun gerçekleşmiştir
7 Nisan transfer oldum 5+5 de Altan mune ile kese göründü bugün 6+6 Altan mune ile kese göründü içinde embiryo da oluşmuş hata çok az da olsa kalp atışı sesi de duyduk uğultulu ama kese şekli düzensiz dedi haftaya tekrar gel ona göre bakacağız dedi ve ulatason da 5+5 olarak gözüküyor haftaya gittiğimde kesenin düzelme şansı varmı acabaKızlar fikrinize ihtiyacım var pazartesi günü kalp atışı duymaya gittik o gün son adet tarihime göre 7+4 olması lazımdı kalp atışını gördük embriyo 6 mm olduğu için 6+1 e uyumlu dedi doktor bi sorun yok kesesiyle de uyumlu geç döllenme olmuştur dedi. Aradaki gün farkı fazla değil mi doktorda ikna oldum ama sonra kafama takıldı sat a göre 5+3 gibi kese görünmüştü ultrasona göre nasıl keseyi o kadar erken gördük o zaman… Bu gibi bi durum yaşayan oldu mu?
Canım merhabaKızlar fikrinize ihtiyacım var pazartesi günü kalp atışı duymaya gittik o gün son adet tarihime göre 7+4 olması lazımdı kalp atışını gördük embriyo 6 mm olduğu için 6+1 e uyumlu dedi doktor bi sorun yok kesesiyle de uyumlu geç döllenme olmuştur dedi. Aradaki gün farkı fazla değil mi doktorda ikna oldum ama sonra kafama takıldı sat a göre 5+3 gibi kese görünmüştü ultrasona göre nasıl keseyi o kadar erken gördük o zaman… Bu gibi bi durum yaşayan oldu mu?