sat ile uyumsuz gitmek

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.136
1.323
83
29
merhabalar. bugün kontrolümüz vardı çok şükür kalp atışını duyduk. ama 8+4 olması gereken bebiş 7+0 çıktı. geç döllenme olabilir dedi doktorum 4 hafta sonra kontrol var bi daha. anormal durumda hemen gel dedi. 11 gün geriden gelmesi sizce normal mi saçma sapan evhamlanıp bebeğimi de strese sokmak istemiyorum. aslında hamile kaldığım tarihi bile biliyorum ona bakarak geç döllenme olacağına hiç ihtimal veremiyorum ama bilemedim. 4 gün 5 gün uyumsuz okudum forumda ama 11 gün birazcık kafamı bulandırdı.

Ben de emindim yumurtlamamdan bana da geç döllenme dedi. Sonra yakaladı sonra da iki hafta önden gitti hep. Ilk ölçümlerde böyle olabiliyor bence mm ile yapılan hesaplar yarım mm bile çok farkettiriyor.

Ben de emindim yumurtlamamdan bana da geç döllenme dedi. Sonra yakaladı sonra da iki hafta önden gitti hep. Ilk ölçümlerde böyle olabiliyor bence mm ile yapılan hesaplar yarım mm bile çok farkettiriyor.
evet olabilir, doktorum yakalar, yakalayabilir falan demedi belki ondan biraz taktım. forumda bi kaç örneklere rastladım. takmamak en iyisi gibi sonuçta orada ve büyüyor siz de sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza

arkadasimla ayni anda hamileydik 5 gun vardi aramizda benimki buyuktu oda geriden geldi sonra hizlandi.bizdende 1 hafta once dogdu simdi masallahi var

Benimki de erken döllenme ve 1 hafta büyük gitti hep olağan bunlar endişelenme

arkadasimla ayni anda hamileydik 5 gun vardi aramizda benimki buyuktu oda geriden geldi sonra hizlandi.bizdende 1 hafta once dogdu simdi masallahi var
oh maşallaaah, rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine evet biraz araştırınca normal olduğunu anladım, ay sağlıklı gitsin de erken geç çok önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…