SAT ile uyuşmayan BETA hcg değeri - yardım lütfen

xx98xx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
22
5
1
Merhabalar.
Benim SAT 7 Kasım adetlerim hep düzensizdir bazen 31-35-36 bazense 47 -50 günü bile bulduğu oluyordu.
En son 7 Kasımda adet oldum. 21 Aralıkda beta hcg 20 çıktı gebelik olduğunu ama değerin bu tarihe göre çok düşük olduğunu takip edilmesi gerektiğini söyledi doktor.
23 Aralıkda hcg değeri 29.80 olmuştu. Durumumu siz tecrübeli hanımlarda yorumlayabilir misiniz ?
Çok üzgünüm. Büyük bir belirsizlik var

Adetlerin düzensiz olduğu için öyle çıkmış olabilir yada kimyasal bir gebeliktir herşey olacağına varır stres yapmadan az daha bekle gebeymiş gibi dikkat et ama çok da kaptırma kendini benim beta 12000 ama hala Bebek yok

Canım beta hcg nin 48 saatte ikiye katlanması beklenir. Söylediğin gibiyse senin artışın biraz düşük. Ama doktorun daha iyi bilir tabii ben de şimdü yanlış bişey söyleyip seni üzmek istemem

Öyle muhakkak herşey Allah'dan..Bugün yine bir kan tahlili verdim sonucu merakla bekliyorum.Kimyasal gebelik hakkında bir bilgim yok şimdi onu araştıracağım.okuyup cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.İnşallah sende en kısa zamanda görürsün bebeğini..Senin durumun için doktorun ne dedi peki ?

Canım beta hcg nin 48 saatte ikiye katlanması beklenir. Söylediğin gibiyse senin artışın biraz düşük. Ama doktorun daha iyi bilir tabii ben de şimdü yanlış bişey söyleyip seni üzmek istemem
bugün ki tahlilin sonucuna göre bakacağız ama bilmiyorum araştırıyorum benim durumumda kimseyide bulamadım o yüzden konu açayım dedim.

Sonucunu merakla bekliyorum benim duruma geç döllenme büyük ihtimal dedi.48saatte en az 2ye katlaması lazım değerinin inşallah Mutlu haberleri alırsın

Sonucunu merakla bekliyorum benim duruma geç döllenme büyük ihtimal dedi.48saatte en az 2ye katlaması lazım değerinin inşallah Mutlu haberleri alırsın
doktor da öyle söyledi.Sonuç ne olursa olsun buraya yazacağım en azından benim gibi bu konuyu araştırmaya çalışanlara bir bilgi olur.İnşallah sende en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın

Beta hcg değerim düşmüş en son tahlilde 30du şimdi 25 olmuş bu ne demek oluyor acaba

Sanırım Herşey Allah'dan henüz doktorla görüşemedim bakalım ne diyecek
Hiç moralini bozma bende yaşadım kimyasal iki ay önce.yavaş yavaş beta hcg düşecek ve adet olucaksın.en azından bi gebe kalabildiğini görmüş oldun ama adet düzensizliğin için mutlaka bir doktora görün derim

Doktorumla görüştüm 1 hafta sonra bi kan tahlili daha yapılıcak sonlanmış gebelik dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…