• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat’a göre 7+1 de boş gebelik olur mu?

piyanistcansu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
10
3
1
33
Sat 7+1 de kese bomboş göründü. Doktor boş gebelik on gün sonra tekrar bakalım dedi. Sağlıksız olabilir dedi ama yine de geç dönlenmeye karşı kontrol edelim dedi. Özel hastaneye gitmiştim.
Yaşayan var mı böyle bir durum?

Sat 7+1 de kese bomboş göründü. Doktor boş gebelik on gün sonra tekrar bakalım dedi. Sağlıksız olabilir dedi ama yine de geç dönlenmeye karşı kontrol edelim dedi. Özel hastaneye gitmiştim.
Bende 7 haftalık sata göre benimki geç döllenme 4 bucuk kaftalik çıktı kese senin kese boyutun ne varsa USG atsana

Benimde 7 haftalıktı kese ama adete göre 8 haftaya gel dedi 2 hafta bekledm gittim kese hala boştu 24 mm olmuştu kese 3 gün önce kürtaj oldum inşallah siz yaşamazsınız

Bende aynısını yaşadım 9. Haftaya kadar bekledık geç dollenme mı dıye ama hala aynıydı kendım atamadıgım ıcın kürtaj oldum ınsallah sızın öyle degıldır 🌸🙏

Back
X