SATA GÖRE 9+0 ULTRASON 8+1 BAKARMISINIZ

Mervegul01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
178
77
28
Hepinize hayırlı günler arkadaş sat göre 9+0 ım ama ultrasona göre 8+1 im böyle olan var mı doktorum herşey normal gayet sağlıklıyız dedi ama ister istemez biraz kuruntu yaptım kendime 6 gün geriden geliyor kalp ritmi felan gayet iyi rahim ağzı kalınlığım iyi kese yerleşimi iyi ama kuruntu yaptım kendime

Eklentiler

• 2A336D32-A038-4BAE-989B-5FF095290631.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 56
  • F7A13668-67B0-4834-85D6-1EEA185360AD.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
Bir hafta gerilikte sıkıntı olmuyo diye biliyorum canım hiç canını sıkma arkadaşıminda öyle bir hafta geriden geliyo suan 30. Haftasında. Benimde bir hafta ileriden gidiyo mesela

Bir hafta gerilikte sıkıntı olmuyo diye biliyorum canım hiç canını sıkma arkadaşıminda öyle bir hafta geriden geliyo suan 30. Haftasında. Benimde bir hafta ileriden gidiyo mesela
Öyle okudum bende internette doktorumda normal dedi düzensizliğim vardı o yüzden dedi problem yok dedi ama herşey normal olsun istiyoruz ya öyle kuruntu yaptım işte

Gebeliğin zor geçer ama böyle bak doktorun bişey olsa zaten söylerdi herşeyi kafana takma keyfini çıkar
Orası öyle birşey olsa söylerdi ilk gebeliğim boş gebelikti bebeği göremedik düşük yapmıştım o yüzden bir korkum var ama çok şükür gayet iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…