Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu bende merak ediyorum. doğum iznine ayrılırken de nasıl olcak sat a göre mi ultrasona mı?
haftalardır şu konuyu anlayamadım.sat a göre bebeğim ultrasonda 2 hafta geri çıkıyor.biri bebeğin gelişimi geri olduğu için diyor,diğeri döllenme geç olduğu için.ben doğumu hangisine göre yapıcam.bebeğin gelişimi geri çıkıp sata göre doğuran var mı?
bence bekleyelim nasıl olsa zamanı gelince bebişler geleceği zamanı bilir benim bebişim de sata göre 4-5 gün ilerden gidiyor ilk doktora gittiğimde sata göre 6 haftalıktı ama doktor 6+4 dedi sağlık ocağına göre doğum 3 kasım burdaki hesaba göre 1 kasım özel doktoruma göre 6 kasım :) en azından kasımın ilk haftası doğuracağımı biliyorum günü o kadar önemli değil doğum iznini doktorun belirlemiyor mu doktor sana şu gün doğum olabilir diye rapor veriyor kurum da ona göre izin veriyor bildiğim kadarıyla ama iyi araştırmak lazım hayırlısı bakalım daha çok var bunu düşünmeye Allah yardımcısı olsun doğumu yaklaşanların...bende çok merak ediyorum