SATa göre mi?

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.310
En iyi cevaplar
1
6.305
148
Herkese merhaba beni size danışmak istediğim bir konu var. Doktorlar son adet tarihine göre gebelik hesaplaması yapıyor ama ben regl bitiminin 7.günü yumurtladığım için ben o gün tuttuğunu düşüyorum çünkü öncesinden ilişki yaşamadım ki zaten beta değerim 90 hesaplarıma göre 15 gün önce tutunmuş oluyor bu da 2 haftalık gebe olduğunu gösteriyor. Arkadaşlarıma sorduğum için bana hep en son SAT a göre doktorlar baz alıyor dedi bu bana şuan saçma geldi. En son Sata göre 4 haftalık hamile olmam lazım ve 90 beta ya göre çok düşük bir sonuç sizden bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻💚

Doktorlarin hesaplaması ile beta HCG değeri örtüşüyor canım ona göre hazırlıyorlar
Evet senin değerin baya düşük geldi bana da bende reglimden 7 gün sonra (yani ilk adet gününü sayarak 14. Gün ) ilişki oldu mesela ama kan verdiğimde 1 aylık sayılıyordu ve değerim 670 ti adet olacağım gün vermiştim

Bence doktor ile konuş değerini

Canım gebelik haftasını benek oluştuktan sonra bas popo mesafesini ölçerek karar veriyorlar. Benim sat 6 hazirandi ölçümle sat I 17 Haziran olarak değiştirdi gec döllenme olduğu icin ona doktorun karar verecek

İlk haftalar için mecburen satı esas almak zorundasınız. Tüm referans değerleri sata göre belirleniyor çünkü. Sonradan düzeltilmiş haftanıza göre değerlendirilirsiniz.

Doktorlarin hesaplaması ile beta HCG değeri örtüşüyor canım ona göre hazırlıyorlar
Evet senin değerin baya düşük geldi bana da bende reglimden 7 gün sonra (yani ilk adet gününü sayarak 14. Gün ) ilişki oldu mesela ama kan verdiğimde 1 aylık sayılıyordu ve değerim 670 ti adet olacağım gün vermiştim

Bence doktor ile konuş değerini
Adet olacağınız gün vermişsiniz benim adet olmama daha 3 gün vardı 331 değer çıktı 🤷🏼‍♀️ 5 gün kalan çıkmıştı. Daha bugün reglim 1 gün gecikti

Adet olacağınız gün vermişsiniz benim adet olmama daha 3 gün vardı 331 değer çıktı 🤷🏼‍♀️ 5 gün kalan çıkmıştı. Daha bugün reglim 1 gün gecikti
Değerlerimiz hemen hemen aynı zaten 3 gün sonra senin de 2 katına çıkmış oluyor

Canım gebelik haftasını benek oluştuktan sonra bas popo mesafesini ölçerek karar veriyorlar. Benim sat 6 hazirandi ölçümle sat I 17 Haziran olarak değiştirdi gec döllenme olduğu icin ona doktorun karar verecek
Peki bundan sonra hep doktorun değiştirdigi yeni adet tarihine gore mi ilerledi surec bazilari benim gec dollenmedeki acigi kapatti doktorun adet tarihine degil kendi adet tarihime yaslasti demis sizin nasil suan ultrasonda hangisi ile uyumlu çıkıyor

Peki bundan sonra hep doktorun değiştirdigi yeni adet tarihine gore mi ilerledi surec bazilari benim gec dollenmedeki acigi kapatti doktorun adet tarihine degil kendi adet tarihime yaslasti demis sizin nasil suan ultrasonda hangisi ile uyumlu çıkıyor
Aynı doktora gidiyorum hala ilk başta baş popo ölçtü ona gire suan 16+3 ultrason görüntüsüne göre 17 dedi ikisi uyumsuz yani ama
Doktor 16.3 e göre gideceğiz hep dedi

Back
X