Sata göre usg farkı

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
Merhaba hanımlar sata göre 7 hafyalık hamileyim fakat ultrasonda 6 haftalık çıktı kalp atıslarını da vajinal ultrasonda duydum böyle bir durum yasayan varmı herhangi bir sorun teşkil eder mi ?

Ultrason bir hafta geriden geliyor diye biliyorum bende normalde sata göre 11. Ultrasona göre 10. Haftamdayım

Bir de bebeğim sadece vajinal ultrasonda gözüküyor karnımdan bakılınca kese gözüküyor sadece daha çok küçük olduğu içindir öyle mi
Ben devlette bebişin kalbini duydum kendisini yolku gördüm özele gittim aynı gün karından bebeği bile göremedi vajinal ultrasonda da 10 dk uğraşıp bebeği az bişey de kalbi gördü daha minnaklarımız çok küçük olduğu için iyi saklanıyorlar 😁 içini ferah tut 8e kadar kalbi duymayanlarda var seninki annesi evhamlanmasın diye erken duyurmuş kalbini daha napsın annesi 😍

Ben devlette bebişin kalbini duydum kendisini yolku gördüm özele gittim aynı gün karından bebeği bile göremedi vajinal ultrasonda da 10 dk uğraşıp bebeği az bişey de kalbi gördü daha minnaklarımız çok küçük olduğu için iyi saklanıyorlar 😁 içini ferah tut 8e kadar kalbi duymayanlarda var seninki annesi evhamlanmasın diye erken duyurmuş kalbini daha napsın annesi 😍
Ben evhamdan ölcem zaten yakında 🙄 sağol kuzum allah kavustursun sağlıkla bebeğine 🧡

Back
X