- Konu Sahibi cansubeauty
öncelikle size bu konu cok sacma gelebilir ama ben cok üzüldügüm icin bir akil almak istedim... ve lütfen dalga gecici yorumlar yapmayin mantikli ve yardimci yorumlar yaparsaniz gercekten cok sevinirim.. her yapilan yorum icin simdiden tsk ederim.. okduguunuz icinde gözlerinize saglik...
kizlar (yakinda olacak sözüm icin elbise aldim) bir kac gün önce cok güzel bir gece elbise.. saten
fazla kilolu degilim balik etliyim ancak 3-5 kilo fazlaligim var , elbiseyi bir giydim gerdirdigi icin kenari yirtildi annem dikti... bugün yine gidim diyer tarafi yirtildi
olamaz böyle birsey ya orda giydigimde de ayniydi kilom balik etliyim fazla etim budum da yok anlamiyorumki neden... ne yapabilirim? ya nisanimda giydigimde yirtilirsa biyeri? acaba nazarmi deyiyor??.. of cok üzülüyorum anneme sürekli diyorum bu elbiseyi ben nasil giyecegim diye oda kiziyor birsey olmaz falan diye.. zaten rejim yapicam 3 kilo falan atmak icin ugrasiyorum sizce kilo atincada gerilirmi elbise? yada iyimi olur?... ya okadar cok korkuyorumki sözüm oldugunda yirtilirsa? nasil oyniyacagim zipliyacagim.. cok moralim bozuk gercekten.. lanet olsun bu kilolara.. terziye götüriyim diyorum (yurtdisindayim) annem diyorki terzi maf eder güzelim elbiseyi diyor... offf napicam ben yaaa , hersey bu kilolardanmi sizce? zayiflasam yine yirtilirmi? of offff
kizlar (yakinda olacak sözüm icin elbise aldim) bir kac gün önce cok güzel bir gece elbise.. saten
fazla kilolu degilim balik etliyim ancak 3-5 kilo fazlaligim var , elbiseyi bir giydim gerdirdigi icin kenari yirtildi annem dikti... bugün yine gidim diyer tarafi yirtildi