satılık english home sweet cupcake serisi

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
kızlar merhaba elimde hiç kullanılmamış englishhome sweet cupcake serisi aşçı eldiveni, 3lü kurulama havlusu, 150*150 masa örtüsü, poşet torbalığı, tutaç, önlük, 20*80 uzun tutaç var toplam fiyatı 115 tl etiketleri üstündedir.isteyen olursa özelden yazmanızı rica ediyorum.ürünleri tek tek değil toplu halde satacağım...
Adsız.png

Son düzenleme:
iyide ben bunları toplamda 49 tl ye aldım.yüzde elli indirimden.tekli tutaç 4.90 ,fırın eldiveni 7.90 kurulama bezi 11 tl idi diğerleride işte yarı fiyatı..üstelik bu takım eski .üretilmiyor artık.bende geçen yıl aldım.

Iyide english home %50 indiriminde yari fiyatina oluyor fiyat gercekten fazla muhtemelen sizde indirimden aldiniz

iyide ben bunları toplamda 49 tl ye aldım.yüzde elli indirimden.tekli tutaç 4.90 ,fırın eldiveni 7.90 kurulama bezi 11 tl idi diğerleride işte yarı fiyatı..üstelik bu takım eski .üretilmiyor artık.bende geçen yıl aldım.

etiketleri üzerinde nasıl aldıysam o şekilde veriyorum indirimden alıp indirimsiz fiyatından vermiyorum yani fiyat sondur evet ürün üretilmiyor ama cupcake modası hala var ve yakın zamana kadar da geçeceğini sanmıyorum elimde fazla olduğu için satıyorum zaten ayrıca sadece mutfak masası için örtü sadece 45 tl ya da daha fazlaydı tam hatırlamıyorum işte olduğum içinde bakamıyorum siz nasıl hepsini 49 tlye aldınız şaşırdım doğrusu gayet uyguna almışsınız ya da hepsini almadınız. ben ilgilenenler olur diye koydum ürünleri yorumlarınız için saolun...

saydıklarınızın hepsini aldım ayrıyetten 29 tl lik iki tane de sandalye minderi aldım onlarda 15 e geldi bana indirimle yani 65 tl ekstra minderleri ile birlikte tutan rakam.

Arkadaş doğru soyluyo englıhs home çok ındırım oluyo yüzde 50 ondan dolayı uygun fıyat werır ısenız ben kesın alıcıyım

X