Doğuma Hazırlık satılık hiç kullanılmamış kraft nova bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eluze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
50
0
26
Tekirdağ
slm kızlar 2,5 ay sonra doğacak bebeğim için daha 1 ay olmadı internetten kraft nova travel sistem bebek arabası aldık sadece bakmak için kutusundan çıkardık sonra yine paketleyip koyduk yani hiç kullanmadık zaten daha bebişimiz teşrif etmedi ;) herkes tarafından memnun olunan bi araba olduğu için aldım ama benim için çift yönlü olması çok önemliydi farketmemişim meğer ikinci koltuğu geçirmeliymiş dalgınlığıma gelmiş.. iade de edemiyoruz garantisiyle kutusuyla yeni alınmış gibi satmak istiyorum. fiyatı 650 lira..
$lKRA-504109_1.webp
$lKRA-504109_2.webp
$lKRA-504109_3.webp
$lKRA-504109_4.webp

almak isteyen yok mu kızlar acil ihtiyaç.. inanın hiç dokunmadım direk sıfırdan alıyomuş gibi düşünebilirsiniz..

Aldigim adresle gorustum 7 gunu gectigi icin para iadesi olmasa da degistirme yapilabiliyomus ama orada da benim istedigim arabalardan yok yani orjinalinin bozulmadigini onayladilar ama ben baska yerden almak istedigim icin buraya yazdim. Belki alan olursa o parayla baska yerden alabilirim..

slm kızlar 2,5 ay sonra doğacak bebeğim için daha 1 ay olmadı internetten kraft nova travel sistem bebek arabası aldık sadece bakmak için kutusundan çıkardık sonra yine paketleyip koyduk yani hiç kullanmadık zaten daha bebişimiz teşrif etmedi ;) herkes tarafından memnun olunan bi araba olduğu için aldım ama benim için çift yönlü olması çok önemliydi farketmemişim meğer ikinci koltuğu geçirmeliymiş dalgınlığıma gelmiş.. iade de edemiyoruz garantisiyle kutusuyla yeni alınmış gibi satmak istiyorum. fiyatı 650 lira..
Eki Görüntüle 1105494
Eki Görüntüle 1105495
Eki Görüntüle 1105496
Eki Görüntüle 1105498
Indırım oldugunda bılgılendırın lütfen
İndirim olursa bılgılendırın lütf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X