Satılık Kırmızı Abiye-Tuvalet (Kına Gecemde Giyindim)

dortmayis

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
673
68
323
39
SATILDI.
Sadece 1 Kez kına gecemde giyindim. Cengiz Aktürk den 550 liraya satın aldım. 2 Beden 38-40 bedene rahatlıkla olur.
Kk dan bir arkadaş Ankara seçil mağazasından 500 liraya alacakmış yakın zamanda.
Dolabımda yer kapladığından dolayı üzülerek yarı fiyatına satıyorum.
250 tl.
İstanbul avrupa yakasındayım. İsteyen görebilir.
$kýnaaaaaaa.webp $kýnaaa.webp

Yeşil olan manken üzerindeki hali

Eki Görüntüle 1182293 Eki Görüntüle 1182292

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 1 Kez kına gecemde giyindim. Cengiz Aktürk den 550 liraya satın aldım. 2 Beden 38-40 bedene rahatlıkla olur.
Kk dan bir arkadaş Ankara seçil mağazasından 500 liraya alacakmış yakın zamanda.
Dolabımda yer kapladığından dolayı üzülerek yarı fiyatına satıyorum.
250 tl.
İstanbul avrupa yakasındayım. İsteyen görebilir.
Eki Görüntüle 1182295 Eki Görüntüle 1182296

Yeşil olan manken üzerindeki hali

Eki Görüntüle 1182293 Eki Görüntüle 1182292

Aynısının krem rengını bende kına gecemde gıydım :9: Zevklerımız ortakmıs canım umarım gonlune gore bır fıyata satabılırsın

250 çok be cnm son ne olur kırmızı istiyorum kardeşimin düğününde giymek için kulupten bir arkadaşın kıyafetinide çok beğendim aslında ama üzerinde nasıl durduğunuda görmeden bilemiyor insan
Yakınlardaysan deneyebilirsin.
Biraz düşebilirim fiyatı. Emin ol mağazada hala 550 civarı.
Ben giyindiğimde çok beğenildi.

kendi üstünüzde fotoğrafi varsa alabilir.misniz? ? ve son fiyatı ogrene bilirmiyiz

kendi üstünüzde fotoğrafi varsa alabilir.misniz? ? ve son fiyatı ogrene bilirmiyiz
Tesettürlü olduğum için ve elbise de açık olduğu için maalesef fotoğraf atamam:KK43:
Fiyatta yardımcı olurum ama düşünürseniz. Bu arada mankende gördüğünüzden bir farkı yok duruş olarak.

Manken üzerindeki hali.
Kırmızı çok daha güzel duruyor.

Eklentiler

• kına.webp
    kına.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 127
  • kınaa.webp
    kınaa.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 111
ozelden iban numaranizi isim soyisminizi mesaj olarak atabilir misiniz peki. ????
odemesi yarın olur ama. daha dün indim çarşıya. her gün inemiyorum. .

Back
X