• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık kraft twıst bebek arabası

gulewrim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
16
Yer
Burdur
Arabamız temizdir sorunsuzdur õzellikleri.anlatmakla bitmez bilenler bilir kışlık õrtùsu var kışın bebeğiniz hasta olmaz yağmurluğu rüzgar geçirmez.Portbebe olarak ve çift yönlü, mekanizması harika tavsiye ederim.

Arabamız temizdir sorunsuzdur õzellikleri.anlatmakla bitmez bilenler bilir kışlık õrtùsu var kışın bebeğiniz hasta olmaz yağmurluğu rüzgar geçirmez.Portbebe olarak ve çift yönlü, mekanizması harika tavsiye ederim.

fiyatı nedr e nerede

Günceldir ve chicco liteway,kraft wind baston,maclaren baston arabalarla takas olur.

İlanı m günceldir resimde ekliyorum. :12:

Eklentiler

• $Fotoðraf1291.webp
    $Fotoðraf1291.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 118
  • $Fotoðraf1290.webp
    $Fotoðraf1290.webp
    26 KB · Görüntüleme: 119
  • $Fotoðraf1293.webp
    $Fotoðraf1293.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 114
  • $Fotoðraf1289.webp
    $Fotoðraf1289.webp
    21 KB · Görüntüleme: 111
Ilanım günceldir yokmu twist model araba arayan? :49::

Merhabalar canım araba bir yıl kullanıldı çok kullanışlı ve sağlamdir.Baston pusete geçmek istiyorum fiyati 300 tl düşünüyorum ama fiyatta anlasiriz canim.

Merhabalar canım araba bir yıl kullanıldı çok kullanışlı ve sağlamdir.Baston pusete geçmek istiyorum fiyati 300 tl düşünüyorum ama fiyatta anlasiriz canim.

anladım canım hayırlı satışlar

ana kucağı yok mu ? nerede yasıyorsunuz ? mail adresinizi verirseniz oradan size yazayım.mesaj hakkım yok.ben almak isterim.

Merhaba anakucaği vardı elden sattım canım ben Burdur da yaşıyorum canim e mail adresim azragul_8012@hotmail
com

Back
X