• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık Lansinoh elektrikli süt pompası

ikizz33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
44
0
26
İçel Mersin
Merhabalar Lansinoh marka elektrikli süt pompamı satmak istiyorum. Sadece 2 hafta sütüm geldi sonra kesildi... Çok kullanışlı ve gerçekten verimli, hiç yorulmuyorsunuz ve pompalama özelliği çok güzel,.. Aynı anda 2 göğüsünüzü de sağabiliyorsunuz buda zamandan çok tasarruf sağlıyor.... İlk başta göğüsü hazırlıyor ardından aktif çekim yapıyor, bunu el pompası ile yapmak mümkün değil... Yanında 4 tane yedek saklama kabı da var, orjinal almıştım yine lansinoh... yedek şişe ve pompa 75 TL ye satıyorum..... Ben kullanamadım umarım başka bebişlerin işine yarar....

Bu arada görmek isteyen olursa diye foto ekliyorum, PTT kargo ya da otobüsle çok uygun fiyata yollayabilirim $13445153687233.webp

merhaba
ilanınız hala guncelmı?elektrikli pompaya ıhtıyacım var, fiyatta bıraz ındırım yaparsanız almak ısterım

mailini göremedim acaba başka bir yere mi gönderdin?? neyse, mersindeyim ben öncelikle unutmadan onu söyleyeyim.. Canım kargoyu karşılayabilirim istersen ama o zaman indirim yapamam, ya da sen ne kadar düşünüyorsun söyle fiyatını...
Bu arada pompa iki göğsüde sağan ikili elektrikli aynen fotoda görüldüğü gibi. yanında vereceğim saklama kapları, onlarda poşet değil ama defalarca güvenle kullanabileceğin şişeler, onları ayrıca almıştım yine lansinoh takım olduğu için onu da vermeye karar verdim takımı bozulmasın diye, fiyat zaten gayet uygun diye düşünüyorum. umarım anlaşırız

canım ben özelden cevap yazamıyorum 100 mesajım dolmamış, ama az önce tekrar kontrol ettim göremedim. İnan bilmiyorum neden...

tamam canım gönderdim ama gitmiyor nedense :) bende bir göğsümden süt gelmiyor onun için istiyorum. fiyat 60 tl olabilir mi acaba? eğer indirim düşünürseniz alabilirim.. sizi de sıkıntıya sokmak istemem...

neyse benim çıkmam lazım şu an ya sonra buradan konuşalım ya da telefonumu vermiştim oradanda ulaşabilirsiniz. mailden de olur dicem ama anlamadım bu durumu... iyi günler...

satmıştım ama kızlarım hastalandı gönderemedim arkadaşlar, alıcı arkadaşta başka aldı galiba, o yüzden güncel henüz satılmadı, alıcılara duyurulur....
bu arada 100 mesaj olayını dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum

Back
X