Bebek İkinci El Satılık mamas papas baby snug var ( çok temiz kullanılmış)

umiko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
14
2
43
IMG_8232.JPG

merhaba. içindeki yumuşak kısmı çıktıktan sonra da son olarak kaç yaşa kadar kullanılabiliyor?

merhaba; içindeki yumuşak kısımla 1 yaş deniyor ama ben 1,5 yaşa kadar kullandım çok iri bir bebek değildi kızım. yumuşak kısım ççıkınca 3 yaşa kadar kullanılıyor yazmışlar ama muhtemelen ben daha uzun süre kullanırdım :)

Mamas papas hala elinizde ve satılıkmı?
Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.

Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.
Merhaba ben mamas papas snug düşünüyorum bana özelden yazabilir misiniz ve elinizdeki ne renk?

Merhaba, ikisininde detaylı resimlerini görebilir miyim? Bumbo tepsili emniyet kemerli modeliyse olabilir. Mamas papas snug oyuncaklı ilk tercihim özelden msjla dönüş yaparsanız sevinirim.

X