Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac lıraya aldıgını bılmıyorum ama hakketten cok pahalıya satıyorsun elbıse ılkbahar donemınde cıktı
ve moda oldu ama sankı bana fıyatı pahalı geldı
satabılmen acısından soyluyorum
Ben almayı düşünüyorum ama zaten sıfırını 400-500 buluyoruz en son nekadara satıyrsunuz nerde oturuyorsunuz deneme şansı varmı
mrb cnm..msj yolarken uyarı geliyo mesaj kutun dolu olduğu için iletilemiyomuş.mesajlarımı alıp almadığından emin olamadım burayada yazıyım dedim.. herşeyden önce elbise konusunda yardımın için çok teşekkür edrim:) bugün annemle ceyiz alışverişine çıkmıştık senin elbisenin aynısını gördüm bi vitrinde girip hemen denedim..almaya niyetim yoktu sadece hazır bulmuşken üzerime giyip bi göreyim dedimkırmızı,şeker pembe,pudra,saks bide seninkinin renginde yeşil+saks hepsini giydim off bayıldım harika bişey.. annem başka modellerede bak dedi ama hiç birini gözüm görmedi.neyse fiyatını sorunca çok şaşırdım ayrıca mutluda oldum çünkü 850den 300e düşürdüklerini söylediler bende 275e bağladım,pazarlıkta fazla arsızlık yapmak istemedim ztn çok fazla inmişler fiyatı.saks mavi olanı az bişe kapora verip ayırttım hafta sonu sözlümle gidip alcaz.umarım bozulmazsın o kadar sorup soruşturdum zamanını aldım
![]()
mrb cnm..msj yolarken uyarı geliyo mesaj kutun dolu olduğu için iletilemiyomuş.mesajlarımı alıp almadığından emin olamadım burayada yazıyım dedim.. herşeyden önce elbise konusunda yardımın için çok teşekkür edrim:) bugün annemle ceyiz alışverişine çıkmıştık senin elbisenin aynısını gördüm bi vitrinde girip hemen denedim..almaya niyetim yoktu sadece hazır bulmuşken üzerime giyip bi göreyim dedimkırmızı,şeker pembe,pudra,saks bide seninkinin renginde yeşil+saks hepsini giydim off bayıldım harika bişey.. annem başka modellerede bak dedi ama hiç birini gözüm görmedi.neyse fiyatını sorunca çok şaşırdım ayrıca mutluda oldum çünkü 850den 300e düşürdüklerini söylediler bende 275e bağladım,pazarlıkta fazla arsızlık yapmak istemedim ztn çok fazla inmişler fiyatı.saks mavi olanı az bişe kapora verip ayırttım hafta sonu sözlümle gidip alcaz.umarım bozulmazsın o kadar sorup soruşturdum zamanını aldım
![]()
Merhaba size özel msj göndermeyi denedim ancak msj sayım 100'ü geçmediği için gönderemedim. Bu modeli ben de cok begendim ancak baska renkleri olsa keşke diye düşünürken sizin yazınızı gördüm uygun fiyata da bulmuşsunuz tam olarak nerden aldıgınızı öğrenebilir miyim acaba :) Hayırlı olsun bu arada![]()
![]()
siz istanbulda oturuyosunuz sanırım bilgilerinize baktım. ben bursadan aldım gelip alabilme imkanınız varsa ayrıntı verebilirim
Çok severek alıp giydiğim nişanlığımı 500 tl satıyorum arkadaşlar ; ilgilenenlerden özel mesaj yada buraya yazmalarını bekliyorum
bayıldım. umarım satarsın. bende kendiminkileri satmaya çalışıyorum. çok zor galiba satış yapmak
siz istanbulda oturuyosunuz sanırım bilgilerinize baktım. ben bursadan aldım gelip alabilme imkanınız varsa ayrıntı verebilirim
cnm ben bursa da oturuyorum ayrıntıları verirsen bende çok beğendim güzel durursa almayı düşünüyorm