M mavi_yildiz Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 47 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer Bursa 6 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_yildiz #1 temiz kullanılmış wrap sling arıyorum
B Boncukkurabiyem Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 14 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 40 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_yildiz #2 Ben de arıyorumm bebeği içine sokabilir miyim bilmiyorum o yüzden 2.el amak istedim ama..bulamıyorum
Boncuk_35 Tombul kuşum Kayıtlı Üye Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 375 Emoji Skoru 55 Puanlar 48 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_yildiz #3 Boncukkurabiyem .!.: Ben de arıyorumm bebeği içine sokabilir miyim bilmiyorum o yüzden 2.el amak istedim ama..bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bende lacivert neko wrap sling var evde alıştırma amaçlı 1-2 kez kullandım ama alıştıramadım düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Boncukkurabiyem .!.: Ben de arıyorumm bebeği içine sokabilir miyim bilmiyorum o yüzden 2.el amak istedim ama..bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bende lacivert neko wrap sling var evde alıştırma amaçlı 1-2 kez kullandım ama alıştıramadım düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
MedusaDejavu Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 178 Emoji Skoru 254 Puanlar 103 22 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_yildiz #4 Acaba bahsettiğiniz ürün fotoğraftaki gibi mi? Ürün halen satışta mı? Bir de ücret bilgisi alabilir miyim lütfen? Eklentiler Neko wrap sling.webp 9 KB · Görüntüleme: 55
Acaba bahsettiğiniz ürün fotoğraftaki gibi mi? Ürün halen satışta mı? Bir de ücret bilgisi alabilir miyim lütfen?
Boncuk_35 Tombul kuşum Kayıtlı Üye Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 375 Emoji Skoru 55 Puanlar 48 22 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_yildiz #5 MedusaDejavu .!.: Acaba bahsettiğiniz ürün fotoğraftaki gibi mi? Ürün halen satışta mı? Bir de ücret bilgisi alabilir miyim lütfen? Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraftakinin laciverti satışta hala dediğim gibi hiç kullanmadım 89₺ aldım bi kaç ay önce, 60₺ düşünüyorum fiyat olarak...
MedusaDejavu .!.: Acaba bahsettiğiniz ürün fotoğraftaki gibi mi? Ürün halen satışta mı? Bir de ücret bilgisi alabilir miyim lütfen? Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraftakinin laciverti satışta hala dediğim gibi hiç kullanmadım 89₺ aldım bi kaç ay önce, 60₺ düşünüyorum fiyat olarak...