• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Temiz Kuaför

kalbimegedekaldii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 yıldır hiç kuaföre gitmedim kötü bir kuaför deneyimi yaşadım pis biriydi ayrıca belimdeki saç omuzumdaydı ve yamuktu 😩 şuan çok şükür saçıma baktım ama fobi oldu. 🤦🏻‍♀️ Ankara’da ilçe fiyat farketmeden gerçekten temiz makasını fırçasını düzenli temizleyen müşteriyi dinleyen kafasına göre saç kesmeyen bir kuaför arıyorum. Tabii iyi saç kesmesi de önemli 😂

Lütfen kul hakkı için kuaför sahipleri çalışanları yakınları kendilerini önermesin hakka girmeyin.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 yıldır hiç kuaföre gitmedim kötü bir kuaför deneyimi yaşadım pis biriydi ayrıca belimdeki saç omuzumdaydı ve yamuktu 😩 şuan çok şükür saçıma baktım ama fobi oldu. 🤦🏻‍♀️ Ankara’da ilçe fiyat farketmeden gerçekten temiz makasını fırçasını düzenli temizleyen müşteriyi dinleyen kafasına göre saç kesmeyen bir kuaför arıyorum. Tabii iyi saç kesmesi de önemli 😂

Lütfen kul hakkı için kuaför sahipleri çalışanları yakınları kendilerini önermesin hakka girmeyin.
Sincan'da başkent kuaför var bir araştırın isterseniz çok övüyorlar ben daha gidemedim hiç ama fikir olsun diye diyorum

Selam, ben Eryaman'da Almeyra kuaförü önerebilirim, bir defa saç kesimi yaptırdım, katlıyı güzel kesti, salon da temiz duruyordu ama çok ayrıntılı incelemedim.

Back
X