satır başı / boşluk !!Lütfen!!

mucizelerim

İÇİM DEKİ ÇOCUK :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
695
6
46
Şırnak
yanlış yerdir belki burası , öyle ise bir zahmet uygun yere taşınır..:17:

(en çok burada olduğundan burya açayımm diye düşündüm)

ama artık artık söylemek istedim uzun yazan kardeşler ne olur arada satır başı yapın yahu :(
:50:

yemin ederim çokkk zor okunuyor kaç kez aynı satırdan başlıyor insan...
:37:

satır başları paragraf bırakmalarda bir nevi imla kuralına girmez mi o nedenle imla kuralı dedim

yukardada dedim ya
konuyu buraya açmamın sebebi hani en çok derdim var konsuunda uzun uzun yazılıyor ve bide boşluk,satır başı yapılmıyor alt alta düz yazı..
okurken kaç kez aynı satırdan aldım tekrar tekrar uğraşıyor insan.

bu aylardır böyle , neyse dedim hep ama artık dile getireyim belki öneme alınır dedim :)))

bence bir çoğumuz zorlanıyor okurken..(hatta yorumda bulunan arkadaşın "lütfen boşluk yapın" eklemesini görmüştüm..

uzun yazan arkadaşlar arada enter a bassalar :26:

.

Son düzenleme:
Ben sahsen o kadar uzun yazipta noktalama isareti kullanmayanlari okumuyorum. Haliyle yorum da yapmiyorum. Paragrafi birak, noktalama isareti bile yokken ne anlasilir ki bir yazidan. Karmakarisik bir sey cikiyor ortaya.

Kesinlikle katılıyorum.. Birçok konuyu okuyamadan kapatıyorum, sanırım birçok arkadaşımız konuyu yazıp direk onaylıyor. Geriye dönüp bir bakmak yok.
Sadece satır başı olsa daha iyi az önce bir konu okumaya çalıştım arkadaşımız belli derdini anlatmak sıkıntısını paylaşmak fikir almak istemiş ama anlatırken bir cümleyi kelimelerini yer değiştirerek 3 5 10 kez yazmış dayanamadım kapadım artık.. Konu sahibinin dediği gibi bir satırbaşı bile yok...:44:

Ben de katılıyorum.Bazı konuları okumak,anlamak mümkün olmuyor.
Satır başı,büyük harf haricinde bir de anlatımdan dolayı yanlış anlaşılanlar oluyor.
O dedi,ben dedim derken,kim kime ne demiş,ne yapmış birbirine giriyor.

güzel bir konu ve bence tam da yeri olmuş..:31:

ayrıca ilaveten , konu başlıklarını içeriğe uygun açmak..

bu kadar insanın ilgi ve alaka gösterdiği bir yerde gelişi güzel olmasın hiç bir şey..:31:

ben de böyle bir konu açacaktım vazgeçtim :) bence de çekinmesin arkadaşlar, yeri geldikçe kullansın noktalama işaretlerini. hiçbir şey anlaşılmıyor valla, burdan görsünler ki birçok kişi okumuyor yazdıklarını :36:

Konuyu doğru yere açmışsın bence. Benim de bir derdim çünkü bu mesele. Bir de böyle yazanları uyarınca küstah küstah demezler mi : Burası intrnt ortmı o yzdn önemsemiorum

Back
X