Doktorun onunhesabını yapmıstır canım bnm bebeğimde haftasından önde gitti hep doğana kadar ama doktorun dediği tarihte gittim sorun olmamıstı hatta detaylı ultrasonum da bayrama ve doktorun iZin haftasına gelmişti sonra gitmiştim . İstersen bu sıkıntını bir de doktorunla paylas arayıp sor o ne derse ona göre hareket edersin burda güveneceğin tek kişi doktorun olur.Doktor 3 hafta sonra gel dedi ama bebeğim ya satı yakalamış olursa o zamana da geçmiş olacak ikili test zamanı
Herkes de tutturmuş aynı sözler engelli olursa aldıracak mısın o zaman yaptırma :d kimse bir cana kıymak istemez ama doğuncaya kadar aklıma takılacağına sağlıklı olduğunu duyarım içim ferahlar daha iyi değil mi Allah korusun kromozom bozukluğu vs.varsa da ona göre şimdiden önlemler almak lazım diye düşünüyorum şartları ona göre hazırlamak.Engelli çıkarsa aldiracak misin? Aldirmayacaksan hic yaptirma bari
Doktor hep bir hafta geriymiş gibi davranarak hareket ediyor son gittiğimde 2 güne düşmüş olmasına rağmen sordum doktora verdiğiniz tarihte satı yakalarsa geçmiş olmaz mı dedim geçmiyor dedi ama 13.haftada olmuş olacağım 13+6 ya kadar yapılabiliyor ama yanlış değerlendirilebiliyormuş 13.haftada ense kalınlığı çıkabiliyormuşDoktorun onunhesabını yapmıstır canım bnm bebeğimde haftasından önde gitti hep doğana kadar ama doktorun dediği tarihte gittim sorun olmamıstı hatta detaylı ultrasonum da bayrama ve doktorun iZin haftasına gelmişti sonra gitmiştim . İstersen bu sıkıntını bir de doktorunla paylas arayıp sor o ne derse ona göre hareket edersin burda güveneceğin tek kişi doktorun olur.
Sırf engelli çıkacak diye mi yaptırmıyorlar insanlar bu testleri.bunu yazarken amacım ortamı germek değilde. Zaten inandığımız için Allaha sığındığımız için Allahım ne verirse kabulumuz tabi ki ama bu testlerde bazı problerin önüne geçebilmek adına Allahın bize dolaylı yoldan yaptığı iyilik değil mi. Sadece engel için mi fetal cerrahi diye bir bölüm var biliyor musun bilmiyorum bir sorun varsa anne karnında bebeğe müdahale edebiliyorlr artık bu sorunlrda bu testler sayesinde ortaya cıkıyor.sorun giderilebilecekse neden olsasa olmasada yapturmam deniliyor anlamıyorum. Bence tıp baslı basına Allahın bir lütfu böyle körü körüne arkayı dönmek yanlıs geliyor banaEngelli çıkarsa aldiracak misin? Aldirmayacaksan hic yaptirma bari
O zaman sen içinde rahat etsin istiyorsan hemen randevu al git çünkü 2 güne düşmüş yakalamıs yani haftasını yanlıs anlamadıysam. 13. Haftana kalma.Doktor hep bir hafta geriymiş gibi davranarak hareket ediyor son gittiğimde 2 güne düşmüş olmasına rağmen sordum doktora verdiğiniz tarihte satı yakalarsa geçmiş olmaz mı dedim geçmiyor dedi ama 13.haftada olmuş olacağım 13+6 ya kadar yapılabiliyor ama yanlış değerlendirilebiliyormuş 13.haftada ense kalınlığı çıkabiliyormuş
Aynen canım pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zaman sata göre 12+4 olacağım bir hafta bile gerilediyse tekrar yine de yaptırabilirim diye düşünüyorum.O zaman sen içinde rahat etsin istiyorsan hemen randevu al git çünkü 2 güne düşmüş yakalamıs yani haftasını yanlıs anlamadıysam. 13. Haftana kalma.
Sırf engelli çıkacak diye mi yaptırmıyorlar insanlar bu testleri.bunu yazarken amacım ortamı germek değilde. Zaten inandığımız için Allaha sığındığımız için Allahım ne verirse kabulumuz tabi ki ama bu testlerde bazı problerin önüne geçebilmek adına Allahın bize dolaylı yoldan yaptığı iyilik değil mi. Sadece engel için mi fetal cerrahi diye bir bölüm var biliyor musun bilmiyorum bir sorun varsa anne karnında bebeğe müdahale edebiliyorlr artık bu sorunlrda bu testler sayesinde ortaya cıkıyor.sorun giderilebilecekse neden olsasa olmasada yapturmam deniliyor anlamıyorum. Bence tıp baslı basına Allahın bir lütfu böyle körü körüne arkayı dönmek yanlıs geliyor bana
Aynen canım ya şimdiden uykularım kaçmaya başladı bile :d sadece bebeğim sağlıklı olsun onu duyayım sanki dünyalar benim olmuş olacak o derece ferahlayacak içim. Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBencede gerideyse yakalarsında ileri olmasın kaçırma haftanı. Anne olmak böyle bir sey dimi bunun için uyuyamazsın bile şimdi be yapcam ben diye. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Canım ben de zaten kan verip o risk değerleriyle bilmem kaçta kaç rakamlarıyla kafamı karıştırmak istemiyorum sadece ense kalınlığının normal ve burun kemiğinin oluştuğunu duysam bile yeter bana içim ferahlar en azından2li testin tedavi edilebilecek herhangi bir hastaligi anne karninda tespit edemedigini soyledi doktorum ben de yaptirmadim. Renkli ultrasonu kastediyorsaniz o gercekten gerekli tabi. Doğum aninda kalp damar cerrahinin da olmasi gerektigini tespit edebiliyor mesela.. saglikli dogumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?