Kekler - Pastalar satranç pasta...

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.721
4
116
Antalya
fırından cıkan 2 tepsıdekı pasta hamurununa da boyuna(uzunlamasına) 2ser parmak kalınlıgında kesılır.sadenın uzerıne kakaolu kakaolunun uzerıne sade gelecek sekılde dızılır..ve her aralıkda uzerıne kakao ve krema ıle surulerek uzerı susslenır..

2 yumurta
2 fıncan sıvı yag
2 fıncan yogurt
8 fıncan un
4 fıncan seker
1 paket kabartma tozu.

pasta ıkı ayrı renkten olusagı ıcın bırıncı tepsı sade olarak fırına surulur.2.tepsı kakaolu hazırlanır.. cokca kısıye servıs yapılacaksa malzemelerın olculerı artırılabılır..

canım goruntu olarak ıste boyle oluyor.uzerını de ıstedıgın gıbı susleyebılırsın... ama kakaosunu cok koyarsan daha guzel oluyor ve rengı de koyu oluyor..bu resımde kının sade olan pasta hamuru bıraz sarı gozukuyor.aslında normalde beyaz oluyor...

öncelikle üsenmeyip fotosunu bulup ekledigin icin tskler canim benimopuyorumnanaktan
görüntü harika bayildimcokacimcoook
ellerine emegine saglik canim benima.s.:nazar:

rıca ederım canım benım ask olsun ıncım bıtanem merak etmıs koymaz mıyım... :1hug: afıyet olsunn hade yıyebulursun kanımca... :))

ellerine saglik canm benmde var böyle bir pastam resim var ypklerim bugünlerde arsivim resim dolu ama yükleyemiom bi türlü zaman bulup .

çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık

ellerine saglik canm benmde var böyle bir pastam resim var ypklerim bugünlerde arsivim resim dolu ama yükleyemiom bi türlü zaman bulup .

sag olun kızlar ama soyledıgım gıbı bu resım benım yaptıgım pastamın degıl ınternetten bulup koydum... denersenız gercekten bayılacaksınız... cokacimcoook

anam sen ne hamaratmıssın oyle benıde gecmıssın vallabende cok severım boyle seylerı

ellerine sağlık canım benim çok güzel bir göruntusu var​

tatlım ben onu netten buldum.. :kedi: yanı resmı.. :delphin: ama yaptıgım bı tarıftı eklıyeyım dedım.. :lepi: ıncım de foto dıye tutturdu onu bulup koymustum.. :delphin: orda kakaosu az olmus renk acık cıkmıs oyuzden.. a.s aslında daha koyu oluyor.. cokacimcoook begenmene sevındım canım benım.. :1hug: dene mutlaka.. Şeniz

ellerine sağlık berenimmcokacimcoookoff çok piss acıktım ben yaa canım çekti allamacokacimcoook

tatlım ben onu netten buldum.. :kedi: yanı resmı.. :delphin: ama yaptıgım bı tarıftı eklıyeyım dedım.. :lepi: ıncım de foto dıye tutturdu onu bulup koymustum.. :delphin: orda kakaosu az olmus renk acık cıkmıs oyuzden.. a.s aslında daha koyu oluyor.. cokacimcoook begenmene sevındım canım benım.. :1hug: dene mutlaka.. Şeniz
neeedelikafaduldendemek bizi kandırdın:mymeka:yorumumu geri alıyorumlülülülülülühehehe şaka tabi :roflol:olsun sonuçta canım çekti,eminim seninkide harika görünmüştür:delphin:

ellerine sağlık berenimmcokacimcoookoff çok piss acıktım ben yaa canım çekti allamacokacimcoook

neeedelikafaduldendemek bizi kandırdın:mymeka:yorumumu geri alıyorumlülülülülülühehehe şaka tabi :roflol:olsun sonuçta canım çekti,eminim seninkide harika görünmüştür:delphin:

afıyet olsun asom.. opuyorumnanaktan kız napımm ılla eklemek ıcın yapmayı mı beklıycektım.. :delphin: ozaman cok zaman gecerdı beah.. :roflol: :roflol: gel ben sana ellerımle yapayım.. :1hug:

Back
X