- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Cihaz olmadan bizim merak ettiğimiz savcının mahkeme kararı ve suç olmadan kendi isteğiyle bu dokümanı çıkartabilir mi kısmı aslındaNormalinde yapamaz ancak Turkiye‘ de aklimizin kabul edemeyecegi bircok sey oldugundan operator uzerindeki gorusmeler, mesajlasmalar cikar ama sosyal medya icerikleri cikmaz saniyorum.
Edit: tabii bunu cihaz kimsenin eline gecmeden icerik kopyalamasi yapilmadan soyluyorum diger turlu cihaz ele gecerse her sey mumkun
Savciya bile gerek yok, bi tandigim cagri merkezinde calisan bi arkadasi araciligiyla bile sevgilisinin operatoru uzerinden yaptigi tum islemleri takip edebiliyordu, savci da tanidigi araciligiyla bu islemleri yapabilir yasal degildir ancak mumkundur. Sadece sosyal aglardakileri yapamaz cunku yerel sunucular uzerinden islem olmadigindan takibi mumkun degildir.Cihaz olmadan bizim merak ettiğimiz savcının mahkeme kararı ve suç olmadan kendi isteğiyle bu dokümanı çıkartabilir mi kısmı aslında
Kuzenimin polis arkadaşı vardı ondan rica etmişti sevgilisinin telefon dökümanlarını öyle aldatıldığını öğrenmişti demek ki mümkün bu ülkede her ne kadar özel hayatı ihlal etseler deSorum bi arkadaşım için.. Tanıdığı bir savcı var onunla görüşse mesela eşiNe ait telefon dokümanı çıkartabilir mi? Ben mümkün olmadığını söyledim mahkeme kararı olmadan ama bu savcının elindemidir.ayrintili telefon dokümanı görüşme mesaj icerikleri ve ozellikle sosyal medya mesajlaşmaları messenger mesajlaşmaları telefondan girilen siteler vs. Herşey ayrıntılı öğrenmesi mümkün müdür bir savcının istese ortada hiç bi dava ve suç olmadan
Yani sadece telefon görüşmeleri ve mesajlarımı ulaşabilir girdiği siteler sosyal medya mesajlaşmaları flan olmaz mıSavciya bile gerek yok, bi tandigim cagri merkezinde calisan bi arkadasi araciligiyla bile sevgilisinin operatoru uzerinden yaptigi tum islemleri takip edebiliyordu, savci da tanidigi araciligiyla bu islemleri yapabilir yasal degildir ancak mumkundur. Sadece sosyal aglardakileri yapamaz cunku yerel sunucular uzerinden islem olmadigindan takibi mumkun degildir.
Telefon dokümanı derken ne çıkartmıştı mesela konuşma ve mesajlasmalar mi sadece yoksa girdiği internet siteleri orada yaptığı mesajlasmalar vs de cikiyormuKuzenimin polis arkadaşı vardı ondan rica etmişti sevgilisinin telefon dökümanlarını öyle aldatıldığını öğrenmişti demek ki mümkün bu ülkede her ne kadar özel hayatı ihlal etseler de
Yani sadece telefon görüşmeleri ve mesajlarımı ulaşabilir girdiği siteler sosyal medya mesajlaşmaları flan olmaz mı
Mesaj içeriklerini görüntüleyecek bir teknoloji yok.Telefon dokümanı derken ne çıkartmıştı mesela konuşma ve mesajlasmalar mi sadece yoksa girdiği internet siteleri orada yaptığı mesajlasmalar vs de cikiyormu
İnternet siteleri vs olmaz canım o kadarın mümkün olduğunu sanmıyorum gerçi seneler önce olmuştu o sadece konuşma ve mesajları çıkartmıştı tabi o zamanlar akıllı telefon yoktuTelefon dokümanı derken ne çıkartmıştı mesela konuşma ve mesajlasmalar mi sadece yoksa girdiği internet siteleri orada yaptığı mesajlasmalar vs de cikiyormu
Bende sizin gibi düşünüyorum zaten ama yine de mümkün olabilirmi diyor insanArkadaşınıza söyleyin saçmalamasın. Tanıdığı savcı var ve eşinin telefon dökümünü mü çıkartacak?
Savcının tek işi bu zaten. 4 yıl hukuk fakültesi okdudu. Hakimlik savcılık sınavını ve yetmedi mülakatı geçti. Stajını bitirdi savcı oldu ama arkadaşının eşinin sosyal medyasının izini sürecek.
Savcı da sizin kadar boşsa olur bu iş.
Çok sinirlendim şu an ya nasıl bir saçmalık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?