eşin olabilir .ama net cafe gibi bir yerden girmiştir bence .kendi pc sinden yapıcak kadar saf biri olduğunu sanmıyorum .
canım bende boşandığım şahıs ve tanıdıkları tarafından yapıldığını düşünüyorum, ama kim yapar onu bilmiyorum.
fakat henüz bana savcılıktan dönüş olmadı, sormama rağmen cvp alamadım.
hala araştırıldığı için mi böyle acaba, ifademi alan polis arkdş " eğer net cafeden girilmişse bulunması biraz zor " demişti.
bu arada bulunursa kamu davası açılıyormuş yapan kişi hakkında zaten.
e-devletim var, açılan davaları takip edebiliyorsun, suç duyurusuna dair herhangi bişey yok e-devlette.
Ama dosya kapansa bulamasalar bana haber verirlerdi değil mi ???
ınternet uzerınden kendı adınıza kayıtlı cep telefonu hattınızdan UYAP SMS abonesı olabılırsınız bu takdırde hakkınızda acılan ya da taraf oldugunuz davalarla ılılı olarak adlıyenın kendı sıstemı olan uyap ta dosyanızla ılgılı gırılen her bır verı sıze kısa mesaj olarak gelır
facebook meselesıne gelınce sorusturmlarda facebook hıc bır ıp bılgısını turkıye ıle paylasmamaktadır eger face hessabına yahoo hotmail vb adreslerle baglantı kurulmus ıse ılgılı servıs sagayıcısı ıle ıletısıme gecmek adlıyelerın ısını kolaylastırıyor gecmıs olsun kolaylık ve sabır dıleklerımle
ınternet uzerınden kendı adınıza kayıtlı cep telefonu hattınızdan UYAP SMS abonesı olabılırsınız bu takdırde hakkınızda acılan ya da taraf oldugunuz davalarla ılılı olarak adlıyenın kendı sıstemı olan uyap ta dosyanızla ılgılı gırılen her bır verı sıze kısa mesaj olarak gelır
facebook meselesıne gelınce sorusturmlarda facebook hıc bır ıp bılgısını turkıye ıle paylasmamaktadır eger face hessabına yahoo hotmail vb adreslerle baglantı kurulmus ıse ılgılı servıs sagayıcısı ıle ıletısıme gecmek adlıyelerın ısını kolaylastırıyor gecmıs olsun kolaylık ve sabır dıleklerımle
e-devletten bakıyorum canım ama bu konu ile ilgili herhangi bir şey yok. 8-9 ay olmasına rağmen hala cvp gelmeyince merak ettim açıkçası
msjın için de tşkler.
İyi akşamlar arkadaşım face yada başka sosyal paylaşım sitelerinde birbirlerine falan hakaret edenler oluyor artık bulunuyor ve davalar açılıyor örn facede tanımadıgımız birisi bize hakaret etti savcılıga başvurdugun takdirde davalar açılıyor.
sizin face hesabınıza mesaj yolu ıle hakaret edılmıs ıse hakaret eden bellı ıse tabıkı acılır benım kastettıgım durum farklı ornegın sızın adınıza bırısı sahte face hesabı actı acanı bılmıyorsunuz bu gıbı seylerde yukarıda anlattıgım seyler gecerlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?