- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
Yaşadığım bir komşu gürültü sorunum vardı. Cimer üstünden aktarılan şikayetlerimin komşumun tanıdığı zabıta amirine düştüğünü öğrendim. Komşum isim vererek bunu bana kendi söyledi. Ailem tedirgin olduğu için tüm şikayetlerimi "uzlaştım" diyerek haziran ayından geri çektim. Evden de ayrıldım, eve geri döndüm. Evde basket oynuyor hayvanlar. Cimere komşumun tanıdığı o zabıtanın ismini vererek, bu adam kim, görevi ne, bir daha şikayetlerimle ilgilenmesin diye bir dilekçe yazdım. Buna cevap vermeden, siz şikayetinizi geri çekmişsiniz, evsel gürültüye zabıtaca yapılacak yasal bir işlem yoktur diye cevap verilmiş. Oysa haziran ayında yazılı olarak tespit edilirse işlem yapılacaktır diye cevap verilmişti.
İl çevre müdürlüğünü aradım, belediyenin konusu ilgilenmek zorunda dediler. Anladığım kadarıyla bu zabıta amirini ele vermemek için şikayetimi bu şekilde kapattılar. Haziran ayında ve şimdi verilen cevapla beraber savcılığa gitsem beni dinler mi?
Kabahatler kanunu madde 36 da zabıta ilgilenir diyor.
Bana verilen cevaplarda zıtlık yok mu? Ben mi yanlış anlıyorum?
İl çevre müdürlüğünü aradım, belediyenin konusu ilgilenmek zorunda dediler. Anladığım kadarıyla bu zabıta amirini ele vermemek için şikayetimi bu şekilde kapattılar. Haziran ayında ve şimdi verilen cevapla beraber savcılığa gitsem beni dinler mi?
Kabahatler kanunu madde 36 da zabıta ilgilenir diyor.
Bana verilen cevaplarda zıtlık yok mu? Ben mi yanlış anlıyorum?