- Konu Sahibi showingnoemotions
Jalopi, cimer aracılığıyla yazmalısın o da olmazsa, kamu denetçliği. ben de ilk telefon açtığımda, biz ilgilenmiyoruz demişlerdi. bu ülkede işini bilen insanı bulmak çok zor. herkes sırtını birilerine dayamış.
kamu denetciligini bilmiyorum. orda sistem tam olarak nasıl işliyor. kurallar ve var bazı seyler ama kimse uygulamıyor ki. ben o yaşadığım sıkıntı da yetkili biriyle görüşmek istediğimi söyledim. adam benim yetkili diyor. adını sordum şikayet edeceğimi soykedim.o kadar rahat şikayet et diyor ki. çünkü biliyor hicbirsey olmayacağını.
şikayet mekanizması işlemediği için bu kadar çok şiddet olayı da oluyor. insanlar öfkesine hakim olamiyor. o gün ben de sinirimden kudurdum. eşimden çıkardım hırsımi. özele verdik bir de bir sürü para ve taksiye. o şekilde bana zararı olmuş oldu. daha çaresiz durumda olan insanlar var yd daha kendine hakim olamayan insanlar var.
doktorların ve sağlık calisanlarinin da işi çok zor. onlar kendi içlerinde de zaten çok sıkıntı yaşıyormuş. hatta bir asistan hekim başka hekimi öldürdü geçenlerde. ama yine de şu şikayet mekanizması işlese. ne bilim en azından bir puanlama yapılsa da belli bir puana ulusana inceleme başlatılsa. bu tarz şeyler olsa keşke..
gerçi millet adam öldürüyor gene doğru düzgün cezalar olmuyor benimki de laf işte.
iyi ve ahlaklı insnlara sabretmek düşüyor sadece.