savcılık kararı

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
33
Merhaba bi yakınım için bişey sormak istiyorum. Şimdi bu yakınımın ofisi var tabelada numarası mevcut. Tanımadığı bi şahıs numarayı tabeladan alıp bir telefon firmasına çokta bilindik bi firma gidip bizim numaranın üzerine kendisine 4.500 lira değerinde son model bi telefon alıyor. Bu firma tereddüttüz adamın kimlik bilgilerini alıp yakınımn adı soyadının altına imza attırıp adama telefonu satıyolar. Sonra aynı şahıs satın aldığı telefonu ordaki satıcıya 3.000 lıraya bozdurup parasını alıp gidiyor. Nyse uzatmayım savcılığa suç duyurusnda bulunduk dolandırıcılıktan hem alıcıya hem satıcıya sizde suç duyurumz ne zaman sonuclanır . Şuan o telefnun borcu bizim faturaya yansıyor ve ödemiyoruz haliyle o yüzden biran önce sonuçlanması lazım bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirm

O kadar pahalı bır telefonu hıc kımlık falan ıstemeden sadece ad soyad tel numarasıyla nasıl satıyorlar kı , hat alırken bıle 2 sayfa form dolduruyoruz kımlık fotokopısı ıstıyorlar.

O kadar pahalı bır telefonu hıc kımlık falan ıstemeden sadece ad soyad tel numarasıyla nasıl satıyorlar kı , hat alırken bıle 2 sayfa form dolduruyoruz kımlık fotokopısı ıstıyorlar.

Firma bi numaraya mı vermiş o kadar pahalı bi telefonu markette aldığım peyniri iade etmek için kaç dk bekltip form doldurtuyrlar...satan kişi hiç mi dememş kardeşim yeni aldın bana niye satıyorsun 3bne dye bi yerde bi şey var ama nerde:KK14:

telefonu nasıl şahsın kendisine değilde başkasına sadece telefon numarasıyla satıyorlar? ben hattımın yasal kullanıcısı olmadığım için kapatma bile yaptıramıyorum çok ilginç geldi bana
zaten yaptıkları hata yüzünden telefonun satılıdığına dair belgeleri dijital sisteme girmemişler

Firma bi numaraya mı vermiş o kadar pahalı bi telefonu markette aldığım peyniri iade etmek için kaç dk bekltip form doldurtuyrlar...satan kişi hiç mi dememş kardeşim yeni aldın bana niye satıyorsun 3bne dye bi yerde bi şey var ama nerde:KK14:
satan kişi o hafta içinde işten çıkmış şuan diğerleri sorumluluk almıyor kendi müşteri hizmetlerini aradığımzda özür dileyip şikayet dosyası açıp sonra olumsuz dönüş yapıyolar tek çare savcılık

zaten yaptıkları hata yüzünden telefonun satılıdığına dair belgeleri dijital sisteme girmemişler
İYide hiç kimlik sormamışlar mı kimlik fotokobisi adres vs bir sürü esnafın tabelada numarası yazar benim babamda iş yeri sahibi onunda numarası yazar iş yerinde gerçekten çok tuhaf.

adam zaten kendi kimlik fotokopisini vermş sonra başka ismin altına imza atmış satıcıyla adam bilerek yapmış gibi bişey

satan kişi o hafta içinde işten çıkmış şuan diğerleri sorumluluk almıyor kendi müşteri hizmetlerini aradığımzda özür dileyip şikayet dosyası açıp sonra olumsuz dönüş yapıyolar tek çare savcılık
Bu tarz şikayetler çok var baya uzun sürer bu dava

Öncelikle yapacağınız işlem telefon firmasını arayın iphone mu samsung mu neyse iletişimi kessinler. Çalıntıya düşsün telefon
Sonrada faturayı isteyin işlemi yapan kişiyi nereden yapıldığını öğrenip şikayet edin yetkili müşteri hizmetlerine.
Davaya bile gerek kalmaz

İYide hiç kimlik sormamışlar mı kimlik fotokobisi adres vs bir sürü esnafın tabelada numarası yazar benim babamda iş yeri sahibi onunda numarası yazar iş yerinde gerçekten çok tuhaf.
şubede hatasını biliyor ve kendinin 1000 lira usulsüzlkten ceza yiceğini telefonun parasını bizim ödememiz gerektiğini idda ediyor. ama savcı bizi haklı buldu tamamen adamınkimliğini ve telefonu aldığına dair belgeleri şubeden alıp gttik şuan savcılık dosyasında ve o belgeleri verdikleri için ayrıca suçlu görünüyorlar

şubede hatasını biliyor ve kendinin 1000 lira usulsüzlkten ceza yiceğini telefonun parasını bizim ödememiz gerektiğini idda ediyor. ama savcı bizi haklı buldu tamamen adamınkimliğini ve telefonu aldığına dair belgeleri şubeden alıp gttik şuan savcılık dosyasında ve o belgeleri verdikleri için ayrıca suçlu görünüyorlar
Firmayıda şikayet edin

Firmayıda şikayet edin
savcılık dilekçesine firmada ordaki yetkililerde yazıldı dün o firmanın müşteri hgizmetlerine görüşmeye şok oldular ve bekleyin haklı sizsiniz o şube çalışanı fazla rahatmış o düşünsün sizlik bişey yok falan dedi amafatura bize gelio sonuçta

savcılık dilekçesine firmada ordaki yetkililerde yazıldı dün o firmanın müşteri hgizmetlerine görüşmeye şok oldular ve bekleyin haklı sizsiniz o şube çalışanı fazla rahatmış o düşünsün sizlik bişey yok falan dedi amafatura bize gelio sonuçta
mARKETTE bile yanlışlıkla aldığım ürünü geri verirken bir sürü form dolduruyorlar düşünün böyle birşeyi ilk kez duydum inşallah sonuç alırsınız.

Aslında büyük firmalar bu tarz yanlışlıklarda adını karalamamak için sorumluluğu üstlenir savcılığa kalrsanız kara kara güne kaldınız binlerce insan dolandırılıyor türkiye de

Back
X