Ağzınıza sağlık
Hayatımda hiç bir zaman bu adamla neden evlendim demedim her yönden aşık olduğum bir insan.Savurgan olduğu için mi çocuk yapmayacam yani hala düşündükçe sinirleniyorum.Kendi canımdan öte yavrum o benim.Allah kimsenin evladını kimseye muhtaç etmesin inş.
Eşimin ailesi olmasa zorda kalırdık çünkü bankaya borç ödemekten daha kolay onlara ödemek (2-3 katını ödemeyecez en azından), Allaha şükür güzel bi işe girdim de ödüyoruz.o da maaşını bana veriyor lazım oldukça istiyor,evlendiğimizden beri böyle.Bankalar kredi kartını istese de vermez zaten artık
Sorun hallolmuş ama daha önce de dediğim gibi siz temkinli olun. Bence çok zor değilse çalışmaya devam edin.
Sorumluluk duygusu olmadığına karar verdiğim için ve daha bir çok şey sebebiyle ayrıldım ben çocuklarımın babasından ve çok miniciklerdi ayrıldığımızda. Oğlum hiç hatırlamıyor kızım hayal meyal.
İşimi bırakmadım hala devam ediyorum. Küçücükten başladılar kreşe.
Babaları şöyle böyle diye düşünmedim sakın doğurma diyenler olduğunda.
Hele ikinci çocukta herkes bana deli misin dedi. Zaten evliliğin çok kötü.
Şimdi çoook mutluyuz.
Herşeyi toparladık maddi manevi.
Destek aldık hepimiz de.
Baba olmadan da mutlu bir yaşam sürdürüyoruz.
Çocuklarım çok dikkat çekecek kadar mutlu çocuklar maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Burukluk üzüntü keder yaşamıyorlar.
İçine attıkları bişey olmadığını hem okuldan hem psikologlarından öğrendiğim için aklımda da sorunlarım yok.
Yani illa şahane babalara doğrulmuyor çocuklar.
Mutlaka çalışın. Bunu aileye bakmak için değil ama hem tedbirli hem yüksek özgüvenli olmak adına yapın.
Eşinize karşı bir tehdit unsuru olarak da değil.
Yani bak ben çalışıyorum istersem çeker giderim duygusu yaşatmadan.
Düzelirse ne ala. Size, evliliğinize, evladınıza zararı dokunmadıktan sonra umursamayın bişeyleri ve hatalarını yüzüne vurmadan düzelmesini bekleyin bir süre.
Çok fazla nasihat oldu ama yaşanmışlıklarım var çok zordu. Tecrübelerimi aktarmış kabul edin.