• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Savurgan ve yalancı eş

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Eşim çok savurgan,eli açık; parası az olsun yada çok olsun marketten fiyata bakmadan bişeler alır,ay sonunu zor etmişizdir mesela ama çoğu yerlere arabayla gider.Okul taksitini 2010da ödemeye başlaması gerekirken hala erteler.Bunun gibi bir sürü şey. Kredi ve kredi kartlarımız var,bana bikaç ay sonra biteceğini söylemişti ama annesini bankadan aramışlar cezalar, faizler, avukat masrafı derken bizim borç 1ken 10 olmuş. ben bi dönem işten ayrılmıştım değirmenin suyu bankalardan geliyormuş meğer.(daha doğrusu banka borçlarına yetmiyormuş aldığı maaş,üzülürüm diye söylemiyormuş)

Size sorum şu,pişman olan bir erkek savurganlığı bırakıp ayağını yorganına göre uzatır mı.Küçük bebeğim var ödemelerden sonra işi bırakacam ama ona güvenemiyorum bi türlü

Son düzenleme:
mümkün değil sorduğun sorunun cevabını sende çok iyi biliyorsun. ayrıca bu erkeklere nasıl çocuk yapıyorsunuz anlamıyorum.

mümkün değil sorduğun sorunun cevabını sende çok iyi biliyorsun. ayrıca bu erkeklere nasıl çocuk yapıyorsunuz anlamıyorum.

Ne kadar saçma bir cevap olmuş bu. ne demek nasıl çocuk yapıyorsunuz.

Ben şu çocuk nasıl yapıyorsunuza çok kızıyorum.
Anne olmak isterseniz, kimseden bişey beklemeden her ihtiyacını ki kastettiğim sadece maddi olanaklar değil karşılayabileceğinize güvenirsiniz çocuk yaparsınız.
Sağlıkla büyütün inşallah evladınızı kimseye muhtaç olmadan.
Ama eşinizin tekrar düzelme ihtimali çok düşük.
Bazı insanların dürtü kontrol problemleri var.
Sorumluluğu gelişmemiş bir insandan birden değişmesini beklemek bir daha yapmayacağına inanmak mucize beklemek gibi.
Siz temkinli olun bundan sonra. Ailesi de arkasını bırakmasın.

Ben şu çocuk nasıl yapıyorsunuza çok kızıyorum.
Anne olmak isterseniz, kimseden bişey beklemeden her ihtiyacını ki kastettiğim sadece maddi olanaklar değil karşılayabileceğinize güvenirsiniz çocuk yaparsınız.
Sağlıkla büyütün inşallah evladınızı kimseye muhtaç olmadan.
Ama eşinizin tekrar düzelme ihtimali çok düşük.
Bazı insanların dürtü kontrol problemleri var.
Sorumluluğu gelişmemiş bir insandan birden değişmesini beklemek bir daha yapmayacağına inanmak mucize beklemek gibi.
Siz temkinli olun bundan sonra. Ailesi de arkasını bırakmasın.

Ağzınıza sağlık:46:

Hayatımda hiç bir zaman bu adamla neden evlendim demedim her yönden aşık olduğum bir insan.Savurgan olduğu için mi çocuk yapmayacam yani hala düşündükçe sinirleniyorum.Kendi canımdan öte yavrum o benim.Allah kimsenin evladını kimseye muhtaç etmesin inş.

Eşimin ailesi olmasa zorda kalırdık çünkü bankaya borç ödemekten daha kolay onlara ödemek (2-3 katını ödemeyecez en azından), Allaha şükür güzel bi işe girdim de ödüyoruz.o da maaşını bana veriyor lazım oldukça istiyor,evlendiğimizden beri böyle.Bankalar kredi kartını istese de vermez zaten artık :40:

Ağzınıza sağlık:46:

Hayatımda hiç bir zaman bu adamla neden evlendim demedim her yönden aşık olduğum bir insan.Savurgan olduğu için mi çocuk yapmayacam yani hala düşündükçe sinirleniyorum.Kendi canımdan öte yavrum o benim.Allah kimsenin evladını kimseye muhtaç etmesin inş.

Eşimin ailesi olmasa zorda kalırdık çünkü bankaya borç ödemekten daha kolay onlara ödemek (2-3 katını ödemeyecez en azından), Allaha şükür güzel bi işe girdim de ödüyoruz.o da maaşını bana veriyor lazım oldukça istiyor,evlendiğimizden beri böyle.Bankalar kredi kartını istese de vermez zaten artık :40:

Sorun hallolmuş ama daha önce de dediğim gibi siz temkinli olun. Bence çok zor değilse çalışmaya devam edin.
Sorumluluk duygusu olmadığına karar verdiğim için ve daha bir çok şey sebebiyle ayrıldım ben çocuklarımın babasından ve çok miniciklerdi ayrıldığımızda. Oğlum hiç hatırlamıyor kızım hayal meyal.
İşimi bırakmadım hala devam ediyorum. Küçücükten başladılar kreşe.
Babaları şöyle böyle diye düşünmedim sakın doğurma diyenler olduğunda.
Hele ikinci çocukta herkes bana deli misin dedi. Zaten evliliğin çok kötü.
Şimdi çoook mutluyuz.
Herşeyi toparladık maddi manevi.
Destek aldık hepimiz de.
Baba olmadan da mutlu bir yaşam sürdürüyoruz.
Çocuklarım çok dikkat çekecek kadar mutlu çocuklar maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Burukluk üzüntü keder yaşamıyorlar.
İçine attıkları bişey olmadığını hem okuldan hem psikologlarından öğrendiğim için aklımda da sorunlarım yok.
Yani illa şahane babalara doğrulmuyor çocuklar.
Mutlaka çalışın. Bunu aileye bakmak için değil ama hem tedbirli hem yüksek özgüvenli olmak adına yapın.
Eşinize karşı bir tehdit unsuru olarak da değil.
Yani bak ben çalışıyorum istersem çeker giderim duygusu yaşatmadan.
Düzelirse ne ala. Size, evliliğinize, evladınıza zararı dokunmadıktan sonra umursamayın bişeyleri ve hatalarını yüzüne vurmadan düzelmesini bekleyin bir süre.
Çok fazla nasihat oldu ama yaşanmışlıklarım var çok zordu. Tecrübelerimi aktarmış kabul edin.

Sorun hallolmuş ama daha önce de dediğim gibi siz temkinli olun. Bence çok zor değilse çalışmaya devam edin.
Sorumluluk duygusu olmadığına karar verdiğim için ve daha bir çok şey sebebiyle ayrıldım ben çocuklarımın babasından ve çok miniciklerdi ayrıldığımızda. Oğlum hiç hatırlamıyor kızım hayal meyal.
İşimi bırakmadım hala devam ediyorum. Küçücükten başladılar kreşe.
Babaları şöyle böyle diye düşünmedim sakın doğurma diyenler olduğunda.
Hele ikinci çocukta herkes bana deli misin dedi. Zaten evliliğin çok kötü.
Şimdi çoook mutluyuz.
Herşeyi toparladık maddi manevi.
Destek aldık hepimiz de.
Baba olmadan da mutlu bir yaşam sürdürüyoruz.
Çocuklarım çok dikkat çekecek kadar mutlu çocuklar maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Burukluk üzüntü keder yaşamıyorlar.
İçine attıkları bişey olmadığını hem okuldan hem psikologlarından öğrendiğim için aklımda da sorunlarım yok.
Yani illa şahane babalara doğrulmuyor çocuklar.
Mutlaka çalışın. Bunu aileye bakmak için değil ama hem tedbirli hem yüksek özgüvenli olmak adına yapın.
Eşinize karşı bir tehdit unsuru olarak da değil.
Yani bak ben çalışıyorum istersem çeker giderim duygusu yaşatmadan.
Düzelirse ne ala. Size, evliliğinize, evladınıza zararı dokunmadıktan sonra umursamayın bişeyleri ve hatalarını yüzüne vurmadan düzelmesini bekleyin bir süre.
Çok fazla nasihat oldu ama yaşanmışlıklarım var çok zordu. Tecrübelerimi aktarmış kabul edin.

Zor şeyler yaşamışsınız Allah tekrar yaşatmasın inş.Bazen anne babanın ayrı olması çocuklar için daha iyidir, beraberken mutsuz olacaklarsa. Benimki gibi bir durummuydu yani eşiniz borçlara yetişemeyip saklıyormuydu?

Dediğiniz gibi tedbiri elden bırakmayacam hiçbir zaman,önceki gibi serbest olamaz çünkü artık o değil ben bakıyorum ödemelere,maddi konulara.İşyerim evime çok uzak,cumatesi de tam gün burdayım,bebeğim eve gittiğimde çoğu zaman uyumuş oluyor. Başka yerler de bakıyorum burda bikaç ay kalıp borçlar bitince karar verecem sanırım.

bir erkek için çocuk yapılmaz ,dorugun annesi sen önce bunu idrak et ,sen doruğu kocan için mi yaptın ?

düşünce tarzının saçmalığını bir deli bile söyler

Selam arkadaşlar. Hani deriz ya alışmış kudurmuştan beterdir,aldatırsa tekrar aldatır,yalan söylerse ne kadar yeminler ederse etsin tekrar söyler diye...Benim sorum bunla ilgili.

Eşim çok savurgan,eli açık; parası az olsun yada çok olsun marketten fiyata bakmadan bişeler alır,ay sonunu zor etmişizdir mesela ama çoğu yerlere arabayla gider.Okul taksitini 2010da ödemeye başlaması gerekirken hala erteler.Bunun gibi bir sürü şey. Kredi ve kredi kartlarımız var,bana bikaç ay sonra biteceğini söylemişti ama annesini bankadan aramışlar cezalar, faizler, avukat masrafı derken bizim borç 1ken 10 olmuş. ben bi dönem işten ayrılmıştım değirmenin suyu bankalardan geliyormuş meğer.(daha doğrusu banka borçlarına yetmiyormuş aldığı maaş,üzülürüm diye söylemiyormuş)Ailesi yerin dibine soktu eşimi borçları kapattılar,ben tekrar işe başladım ama onu çok zor affettim. ailesine borçlarımızı ödemeye başladık

Size sorum şu,pişman olan bir erkek savurganlığı bırakıp ayağını yorganına göre uzatır mı.Küçük bebeğim var ödemelerden sonra işi bırakacam ama ona güvenemiyorum bi türlü

arkdasım bence evin idaresini sen eilne gecirmeye bak.
kredi kartları sende dursun ve hatta sayısını da 1 e indirin bence .
gelir gider dengesini sen yaparsan ,halledersiniz gibime geliyor .

arkdasım bence evin idaresini sen eilne gecirmeye bak.
kredi kartları sende dursun ve hatta sayısını da 1 e indirin bence .
gelir gider dengesini sen yaparsan ,halledersiniz gibime geliyor .

Canım hiç bir bankayla işimiz kalmadı çok şükür.Şuan sadece maaş kartlarımız var. Aman aman kimse bulaşmasın şu kredi kartlarına filan.Keşke evlenince kredi de çekmeseydik diyorum ama bunları yaşamakta da vardır bir hayır. Sağolun yorumlarınız için :16:

[/COLOR]

bir erkek için çocuk yapılmaz ,dorugun annesi sen önce bunu idrak et ,sen doruğu kocan için mi yaptın ?

düşünce tarzının saçmalığını bir deli bile söyler

hımm siz peki kendiniz için yapdınızsa neden erkeğin bakmasını bekliyorsunuz. öyleye sen kendine yapdın:34:ben oğlumuuda kızmıda istediğimiz için eşimde bende çok istedik die yapdım. ayyaş sarhoş hovarda insandan çocuk yapınca bakmasını beklemek esas senin idrak tıkanıklığın. bir daha benim adımla alıntı yapıp muhatap olma ok.

hımm siz peki kendiniz için yapdınızsa neden erkeğin bakmasını bekliyorsunuz. öyleye sen kendine yapdın:34:ben oğlumuuda kızmıda istediğimiz için eşimde bende çok istedik die yapdım. ayyaş sarhoş hovarda insandan çocuk yapınca bakmasını beklemek esas senin idrak tıkanıklığın. bir daha benim adımla alıntı yapıp muhatap olma ok.

Burada seni haksız gören hiçkimse çocuğuna erkeğin bakmasını beklemiyor, sorumluluklardan bahsediyoruz.Biz de çocuklarımızı anne baba olarak isteyip de yaptık. Ayyaş sarhoş hovarda insan kim onu da bilmiyorum, ilginç birisin cidden

ayyaş sarhos hovarda insan kim ??? benim eşim mi değil , konu sahibinin eşi mi ?? o da değil ,ki öyle bir durumdan dert yanmamış kadın .
kendi kafana göre senaryo kurmayı bırak.

önce yazılanları oku ,ne demek istediğimizi anla .tık tık yaptıgımız zaman teneke gibi ses gelmesin kafalardan.

ben çocuğumu ,babası bakar diye yapmadım .bakmalı tabii ki ,babalık görevini yapmalı ,yapmazsa da ben paşalar gibi bakarım çocuğuma .kimseye güvenerek çocuk yapmaya karar vermedim .

istediğim kadar alıntı da yaparım .

ayyaş sarhos hovarda insan kim ??? benim eşim mi değil , konu sahibinin eşi mi ?? o da değil ,ki öyle bir durumdan dert yanmamış kadın .
kendi kafana göre senaryo kurmayı bırak.

önce yazılanları oku ,ne demek istediğimizi anla .tık tık yaptıgımız zaman teneke gibi ses gelmesin kafalardan.

ben çocuğumu ,babası bakar diye yapmadım .bakmalı tabii ki ,babalık görevini yapmalı ,yapmazsa da ben paşalar gibi bakarım çocuğuma .kimseye güvenerek çocuk yapmaya karar vermedim .

istediğim kadar alıntı da yaparım .

kendi kendine yazıyor ve okuyorsun sığ beyninizin kendi düşünceleri bunlar sana kim ne dedi yarası olan cvp yazmış. :ssz::52:

kendi kendine yazıyor ve okuyorsun sığ beyninizin kendi düşünceleri bunlar sana kim ne dedi yarası olan cvp yazmış. :ssz::52:

kendi kendime yazıyıp okuyorsam ,niye cevap veriyorsun ?

kimsenin yarası yoktaa ,biz arkadasının problemine çözüm ararken , sen apayrı bir telden çalarak cvp yazdın .

Zor şeyler yaşamışsınız Allah tekrar yaşatmasın inş.Bazen anne babanın ayrı olması çocuklar için daha iyidir, beraberken mutsuz olacaklarsa. Benimki gibi bir durummuydu yani eşiniz borçlara yetişemeyip saklıyormuydu?

Dediğiniz gibi tedbiri elden bırakmayacam hiçbir zaman,önceki gibi serbest olamaz çünkü artık o değil ben bakıyorum ödemelere,maddi konulara.İşyerim evime çok uzak,cumatesi de tam gün burdayım,bebeğim eve gittiğimde çoğu zaman uyumuş oluyor. Başka yerler de bakıyorum burda bikaç ay kalıp borçlar bitince karar verecem sanırım.

Böyle bir durum da vardı. Hatta sizinkinden daha kötü diyebilirim.
Başka şeyler de vardı. kötü olan yaptıklarını kabul etmemek.
Neyse ki siz idareyi elinize almışsınız ve eşinizin gerçekten pişman olma ders alma ihtimalinin olması..

Back
X