sayemde havalanan bir erkeğin havasını nasıl söndürebilirim hanımlar.?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
2.5 ay önce sevgilim soğudum diyerek ayrıldı benden. 2 yıl çıktık. ilişkimiz boyunca da ayrıldıktan sonra da çok emek verdim. her tartısmadan sonra ilişkiyi toparlayan hep ben oluyordumm. ayrıldıktan sonra da baya bi uğrastım düzelebilmek için. ama bana 1 adım bile atmadı aynı fakültedeyiz bugün bir çok kez karsılastık ben hiç olmamısım gibi davranıyor. 2 hafta önce konusmak istedim konustuk sarıldım ona ağladım bana sarılmadı elini tutmak istedim izin vermedi. bir erkek neden böyle bir tavır alır? ben havalandığını düşünüyorum. siz ne dersiniz ? havasını nasıl söndürebilirim

Dönmez ..... Ama sende görmemezlikten gel.
Bu durakta durup yagmurda,karda acıyla dikilip beklemektense yoluna devam et.Bu yolda ilerlerken emin ol daha nmutlu olacaksin
yine iyi birileri karşıma çıkar mı ki.. iyi biriydi o.. ben kıskançtım ve güvensizdim biraz ama bu soğuma sebebi mi

Kendini kandırıyorsun bence.
Çocuk havalanmamış,sevgisi bitmiş sana karşı.
ama fakültede neden benden kaçıyor o zaman . bunu sordum kendisine benden neden kaçıyorsun diye karşılaşınca iyi şeyler olmuyor dedi. arkadası da dedi bana senle karsılastıktan sonra üzülüyor kafasını dağıtmak için uğraşlar ediniyor dedi. sevgisi biten bir insan neden kötü olsun ki

yine iyi birileri karşıma çıkar mı ki.. iyi biriydi o.. ben kıskançtım ve güvensizdim biraz ama bu soğuma sebebi mi
Güzelim benzer olayı ben yaşadım yıllar önce.Senin hiç bir suçum yok.Adam gidecekmiş gitmiş.Bende yalvardim ağladım ,karşıma alıp konuştum .İster kı...ı kalktı de ister bıktı gitti de ne dersen de o zaten kafasına koymus ve gitmiş.
bilirim kendini suclarsin şimdi kendine lanet olursun şöyle yaptım gitti yapmasak gitmezdi diye.Hic kendini uzme seninsucun yok.O gitmeden hazırlamıştır yenisini.Sen iyisin ,güzelsin ilişkin için en iyisini yaptın.Dedimya yıllar önce yaşadım bunları.Senin suçun yok.
Gencsin daha çok.Emin ol karşına süper insanlar çıkacak.Bunda takilirsan mutsuz olursun.

güzel sözleriniz için teşekkür ederim dua edin bana lütfen çok acı çekiyorum

Canim seni uzmek istemem de biraz uzak kalsan bu cocuktan?
Ancak o zaman anlayabilirsin isin gercek yuzunu.
Sana sevgisi bitmis de olabilir, baska bir sebep de olabilir.
Ama sundan eminin tutumun yanlis. Pesinden kosma hicbir erkegin. Pesinden kosulmaya degecek erkekler zaten pesinden kosturmazlar sevdikleri kadinlari.

Vicdan yaptığı için...Sevgisi biten taraf her ne kadar umursamaz görünse de vicdan azabı çeker karşısındaki üzülüyor diye..
İnsan cinsleri için konuşuyorumtabi..

bu havalanmak değil..Sadece senı kafasında bıtırmıs ya kaprıslıydın,ya kıskanctın,ya cok ustune gıttın vs vs nedenlerle ...Ancak kalbınde duruyorsun bu yuzden de senle karsılasınca tekrar karısıyor kafası ve kararının arkasında durmak ıcın kacıyor...En doğrusu bır sure kendı halıne bırakman..Çok zor bır surectesın bunun aynısını yasadım aynı okulda bu karsılasmalar berbat oluyor..Ama yıllar sonra ögrendım kı mantıken gereklı sebeplerı varmıs o dönem gıtmek ıcın ve hayırlısı bızım severek ayrılmamızmıs...

Sürekli aynı şey hakkında konu açıyorsun ve sana önerilenler vız geliyor.

Kendini yeterince alçaltmışsın onun gözünde.
Bunu göremiyor musun?
Sarılıp ağlamak, sana dokunmak dahi istemeyen birinin elini tutmaya çalışmak falan ne kadar seni düşüren tavırlar...
Hiç hoş değil.

Seni hiç dikkate almıyor ki.
Onun üzerinde bir tesirin söz konusu olamaz bu yüzden.

Yapışma seni adam yerine koymayan birine. Çok üzücü bi şey. Utanç verici bi kız için.

Bu kadar acizlik fazla.
Seni sevmediğini kabullenebilsen, saf saf döner mi diye sormayı da kesersin eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…