bir erkek bu şekilde neden soğur ki onu da anlamadım düşünmekten çıldırcam resmenonu görmezden gelerek...
şöyle bi çek kendini neye uğradığını şaşırsın
bir erkek bu şekilde neden soğur ki onu da anlamadım düşünmekten çıldırcam resmen
yine iyi birileri karşıma çıkar mı ki.. iyi biriydi o.. ben kıskançtım ve güvensizdim biraz ama bu soğuma sebebi miDönmez ..... Ama sende görmemezlikten gel.
Bu durakta durup yagmurda,karda acıyla dikilip beklemektense yoluna devam et.Bu yolda ilerlerken emin ol daha nmutlu olacaksin
ama fakültede neden benden kaçıyor o zaman . bunu sordum kendisine benden neden kaçıyorsun diye karşılaşınca iyi şeyler olmuyor dedi. arkadası da dedi bana senle karsılastıktan sonra üzülüyor kafasını dağıtmak için uğraşlar ediniyor dedi. sevgisi biten bir insan neden kötü olsun kiKendini kandırıyorsun bence.
Çocuk havalanmamış,sevgisi bitmiş sana karşı.
Güzelim benzer olayı ben yaşadım yıllar önce.Senin hiç bir suçum yok.Adam gidecekmiş gitmiş.Bende yalvardim ağladım ,karşıma alıp konuştum .İster kı...ı kalktı de ister bıktı gitti de ne dersen de o zaten kafasına koymus ve gitmiş.yine iyi birileri karşıma çıkar mı ki.. iyi biriydi o.. ben kıskançtım ve güvensizdim biraz ama bu soğuma sebebi mi
güzel sözleriniz için teşekkür ederim dua edin bana lütfen çok acı çekiyorumGüzelim benzer olayı ben yaşadım yıllar önce.Senin hiç bir suçum yok.Adam gidecekmiş gitmiş.Bende yalvardim ağladım ,karşıma alıp konuştum .İster kı...ı kalktı de ister bıktı gitti de ne dersen de o zaten kafasına koymus ve gitmiş.
bilirim kendini suclarsin şimdi kendine lanet olursun şöyle yaptım gitti yapmasak gitmezdi diye.Hic kendini uzme seninsucun yok.O gitmeden hazırlamıştır yenisini.Sen iyisin ,güzelsin ilişkin için en iyisini yaptın.Dedimya yıllar önce yaşadım bunları.Senin suçun yok.
Gencsin daha çok.Emin ol karşına süper insanlar çıkacak.Bunda takilirsan mutsuz olursun.
bir erkek neden soğurSen bunu hava olarak mı algıladın cidden
adam soğumuş senden bence
Baştan ısınamamıştırbir erkek neden soğur
çok ilgiden olsa gerek :/Baştan ısınamamıştır
Çok ilgiden yada ilgisizlikten sıkılmıştır
Başkasını bulmuştur soğumak için neden çok yani
Canim seni uzmek istemem de biraz uzak kalsan bu cocuktan?2.5 ay önce sevgilim soğudum diyerek ayrıldı benden. 2 yıl çıktık. ilişkimiz boyunca da ayrıldıktan sonra da çok emek verdim. her tartısmadan sonra ilişkiyi toparlayan hep ben oluyordumm. ayrıldıktan sonra da baya bi uğrastım düzelebilmek için. ama bana 1 adım bile atmadı aynı fakültedeyiz bugün bir çok kez karsılastık ben hiç olmamısım gibi davranıyor. 2 hafta önce konusmak istedim konustuk sarıldım ona ağladım bana sarılmadı elini tutmak istedim izin vermedi. bir erkek neden böyle bir tavır alır? ben havalandığını düşünüyorum. siz ne dersiniz ? havasını nasıl söndürebilirim
ama fakültede neden benden kaçıyor o zaman . bunu sordum kendisine benden neden kaçıyorsun diye karşılaşınca iyi şeyler olmuyor dedi. arkadası da dedi bana senle karsılastıktan sonra üzülüyor kafasını dağıtmak için uğraşlar ediniyor dedi. sevgisi biten bir insan neden kötü olsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?